Как да избегнем паник атаката, която ни преследва безотказно?

Замисляли ли сте се колко много напрежение и стрес изпитваме ежедневно?

Особено живущите в по-големите градове, където всичко е в пъти по-забързано и напрегнато … Затова и напоследък все по-често чуваме думата паник атака.

Какво всъщност представлява това паническо разтройство и има ли начини да се справим с него ще разберете, ако продължите да четете надолу.

паник атака

Паническото разстройство принадлежи към групата на тревожните разстройства и е може би едно от най-често срещаните. Към тази група принадлежат още и генерализираното тревожно разстройство, посттравматичното стресово разстройство и компулсивно-обсесивното.

Паник атака може да се прояви както самостоятелно, така и в комбинация с други стресови и депресивни състояния. Научно доказано е, че жените страдат два и повече пъти по-често от нея в сравнение с мъжете. Тя се характеризира с изключително силен, необясним и нереалистичен страх, който е съчетан с още доста прояви като сърцебиене, учестено дишане, замайване, гадене, треперене на крайниците, затруднено дишане и др. Тези състояние продължават от 5 до 20 мин, като някога в зависимост от индивида и повече.

Това, за което повечето хора, страдащи от паник атаки, се страхуват е именно повторната проява, която може да бъде без провокиращ фактор, както и поради гняв, страх, стрес, вътрешен диалог и др. Човекът, който го преживява има смъртно усещане, че ще се задуши или ще получи сърдечна криза. Всъщност, такава опасност няма и паник атаките не предизвикват усложнения.

Но разбира се, те са изключително неприятни състояния, които имат нужда от лечение. На пазара вече има средство, което доказано се бори срещу паник атаката и то се нарича Panic Stop. Това е напълно безвредна хранителна добавка, която влияе изключително благоприятно на нервната система. Тя бързо преодолява стреса, емоционалната натовареност, тревожност, депресии, вялост, хронична умора, раздразнение и безсъние.

Можете да се запознаете с още информация за хранителната добавка на адрес NutriVision.bg. Поръчайте сега и се избавете от ужасяващите паник атаки! Можете да го направите директно чрез сайта им или като позвъните на тел.: 0 888 047 760.