По какъв критерий да избираме конферентни зали в София за бизнес мероприятията ни?

Когато ви предстои организация на сериозно бизнес мероприятие, то вероятно трябва да сте наясно, че ви чака доста работа.

Има няколко стъпки, които трябва да предприемете, за да може всичко да върви по план. Разбира се, първо трябва да имате и план. (хаха)

Като за начало е добре да знаете ориентировъчния брой на участниците в бизнес конференцията, защото това е основния критерий, по който избираме конферентни зали, а именно капацитета им. След като знаете колко гости очаквате, можете да пристъпите към търсене на конферентни зали.

конферентни зали

Следващия фактор, с който трябва да се съобразите е каква техника ще ви бъде нужна за провеждането на бизнес събитието и дали дадените конферентни зали са технически добре обезпечени.

Друго важно нещо, за което е добре да помислите е дали местоположението е достатъчно комуникативно и удобно ли е за придвижване.

И не на последно място, има ли обособено място в близост, където да бъдат проведени кафе паузите и разбира се, обядът.

Когато спазите всички тези неща, може би ще изберете най-добрата от всички конферентни зали. Но за да не се лутате в търсене, аз мога направо да ви кажа къде да проведете бизнес мероприятието в гр. София. Името на хотелът е Оливс Сити Хотел и се намира в подножието на Витоша, между двата основни бизнес комплекса – Бизнес Парк София и Световния търговски център Интерпред . Близостта му до Летище София и централната част на града, го правят подходящ, както за посрещането на бизнес и ВИП гости, за успешното провеждане на работни срещи и мероприятия, така също и за пълноценна почивка по всяко време.

Освен всичко това, хотелът предлага 5 конферентни зали с капацитет до 80 души, напълно оборудвани със съвременна техника и всички необходими материали за осъществяване на бизнес мероприятието. Всички конферентни зали в хотел Оливс са с дневна светлина, климатизирани и отоплени и имат достъп до неограничен безжичен Интернет.

Е, какво по-хубаво?

Гарантирано е, че вашите гости и клиенти ще бъдат очаровани и безпроблемното провеждане на пресконференцията или срещата ви също е сигурно. Свържете се с хотел Оливс на тел.: 02 963 31 30, както и 0885 755 455 или имейл reservation@OlivesHotel.com. Посетете техния сайт OlivesHotel.com, за да получите още информация относно техните конферентни зали, които със сигурност ще оставят впечатление у вашите бизнес партньори!