За да се поглезите с лимузини под наем, изберете RingSpot!

Никога не е късно да се поглезите за своя празник, нали? Защо да не го направите като изберете лимузини под наем от RingSpot.bg? А защо пък не и да изненадате приятел за неговия повод с предварително организирано парти в лимузина с всички негови близки и приятели? Хубавото е, че капацитетът на лимузините под наем от Ринг Спот е от 8 до 17 места, така че може да се развихрите с гостите.

Фирмата поддържа авторитетни марки, напълно оригинални автомобили. Те държат на автентичността и в техния атрактивен шоурум в гр.София можете да откриете Hummer SuperStrech Limousines, Бутикови, Кабрио и Ретро лимузини. Сред които Excalibur, Jaguar STR, Hummer Pinacle, Beverly, Lincoln Cabriolet, Chrysler и още марки с високо качество.

Стандартът на компанията за поколенията лимузини, с които работи, определя факта, че RingSpot предлага страхотни модели и най-добро съотношение цена/качество на този вид автомобили в страната. За да се убедите в това твърдение, ще ви кажа, че техни клиенти са Черешката на Тортата, Звездни Стажанти, Национална Лотария, Вип Брадър 2016, България търси Талант и Фермата Съединение. Смятам, че това е достатъчно доказателство за техния професионализъм и добри предложения.

Ако желаете да видите лимузините под наем на живо, можете да го направите след предварителна уговорка, в техния шоурум в гр.София, на адрес Околовръстен път 126 Симеоново/София в Шоурума на „Balkan Conteineг“. Така ще добиете максимално реална представа за превозното средство, което наемате.

Така че не се колебайте, а изберете лимузини под наем от RingSpot.bg за вашите бъдещи събития и изживейте най-вълнуващите празници. Свържете се с тях на тел.: 0 885 710 760, като можете да го направите и чрез Viber / WhatsApp, както и на имейл адрес: info@ringspot.bg. Луксът събран на едно място – в RingSpot.bg и лимузини под наем.