Къде да търсим оторизирани услуги за превод и легализация?

Къде да търсим оторизирани услуги за превод и легализация?

Имате намерение да пътувате в чужбина за бизнес или за да започнете нова работа?

За да можете да извършвате какъвто и да е бизнес с чужбина, както и за образование, са ви нужни документи. Всички документи, с които разполагате, необходими за представянето ви пред съответните инстанции, е важно да бъдат подготвени, съгласно изискваният на съответната държава. Това означава, че имат нужда от качествен превод и заверка на документите. Къде да търсим оторизирани услуги за превод и легализация? За всички необходими стъпки по оформянето на официални документи за чужбина, можете да разчитате на професионалната агенция за преводачески услуги „Арто транслейшънс“ ООД, която е със сключен договор с Министерството на външните работи на Република България.

Договорът с МВнР, позволява на агенцията да извършва необходимите заверки, а специализираните преводи от заклети преводачи, ви гарантират сигурност при предаването на необходимата информация, както и валидност на документите. Добре е да се запознаете с всички стъпки, които е необходимо да направите, преди да отнесете документите в агенцията. Например, ако ви е необходим превод на акт за раждане или удостоверение за брак или публични документи, е важно да упоменете в съответната община, че ще са ви необходими за чужбина. Това е необходимо, за да им бъде поставен правоъгълен печат, както и подпис и трите имена на длъжностното лице, извършващо процедурата.

Заверката на документите, която следва да се случи в Агенция „Арто транслейшънс“, се извършва, ако съответната държава няма сключен договор за правна помощ с България. За страните, с които има такъв договор, в който е упомената липсата на необходимост от заверка, легализация не се прави, а само превод.

Както за оформяне на документи за превод и легализация от заклети преводачи, към Арто транслейшънс можете да се обърнете и за писмени и устни преводи. Качеството на комуникацията между представители на различни държави, е в основата на разбирателството и ефективността на всяка среща. За повече информация, вижте сайта им и в случай на нужда от превод, заверка на документ или за въпроси, не се колебайте да се свържете с оторизираната агенция.