Модерни плочки за бани или ретро стил?

Какво е банята, без подходящото осветление, стилно огледало, което да пречупва светлината по подходящ начин и хармонични цветове на плочките?

Ако разполагате с подобно помещение, където да влизате с удоволствие всеки път и да излизате с усмивка, освежени и заредени, то може би не ви е време за ремонт. Но, ако сте намислили смяна на обстановката в банята или в друга част на дома, то можете да помислите за покриване на пода с качествените плочки на Макензи, които ще намерите на плочки за бани от Makenzi.bg. Модерни плочки за бани или ретро стил, състарени, като изглед или лъскави, възможностите в богатия каталог са много и от вас зависи да изберете оптималния вариант.

Модерни плочки за бани или ретро стил?

Според личните си предпочитания, можете да направите така, че банята ви да изглежда в римски стил или с характерните испански орнаменти, както и да комбинирате от двете. За да се получи максимално добър ефект, е важно да се направи баланс между цветовете и формите, които ще се създадат, а заедно с всичко това да се имат предвид и геометрията и големината на пространството. Кaкто знаете по-малките бани, могат да се уголемят оптически с по-светли цветове, а различните плочки, които акцентират на места, на фона на едноцветните видове, могат много добре да разчупят атмосферата.

Освен плочки за бани за мокрите помещения, в Makenzi.bg можете успешно да изберете и теракотни плочки за всяка част на дома. За кухнята или всекидневната, хола и дори за спалнята, бихте могли да изберете от някои от красивите испански или италиански модели. Освен това предложенията на Макензи, като директен вносител са на добри цени. Така остава единствено естетическия избор, който би следвало да е съобразен с вашия личен усет за красиво. Разгледайте каталога и отделете достатъчно внимание, като не забравяте, че компромиси не си струва да се правят, не и с плочките в дома.