Пакет Microsoft 365 за малки и средни бизнеси

Вие сте собственик на малък или среден бизнес. Това е чудесно, но сигурно много пъти сте се чудили дали за вас е подходящо използването на инструментите и приложенията на Microsoft 365. Всъщност отговорът на този въпрос е много прост и той е да. Всяка фирма, без значение колко голяма е тя, се нуждае от приложенията на Microsoft 365. Има много предимства да използвате Microsoft 365. Ето и кои са те:

С Microsoft 365 имате достъп до всички данни и информация, без значение къде се намирате

Microsoft 365 ви осигурява достъп до вашите контакти, календар и имейл до всяко ваше устройство, без значение дали става въпрос за настолен компютър, лаптоп, Android или Iphone мобилно устройство. Това от своя страна ви дава възможността да сте мобилни и да отговаряте на запитване и въпроси навсякъде и по всяко време.

С Microsoft 365 имате сигурност

Сигурността е приоритет за Microsoft. С Microsoft 365, можете да използвате същите системи, използвани от Microsoft и от други компании от цял свят, които помагат да се защити имейл комуникацията, документите и цялата мрежа. Тези системи сканират вашите съобщения и документи за спам и вируси 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

С Microsoft 365 може да започнете да работи веднага

Едва ли ще се затрудните да използвате познатите ви приложения на Microsoft 365 пакета като Outlook, Word, Excel, OneNote, Publisher и PowerPoint.

Използването на Microsoft 365 ви позволява да се съсредоточите върху важните задачи, да разширите бизнеса или просто да го управлявате, а не да се занимавате с технически и рутинни задачи. Ака, че не се чудете дали ви е нужен или не. Той направо си е задължителна част от процесите на всеки бизнес или компания.