Няколко предимства, които имат безшумните ловни раници

Освен, че е задължително условие да включите във вашата екипировка за лов и раницата, тя трябва да е съобразена с някои неща за истинско ловно преживяване и пълна свобода на действията. Едни страхотни модели са безшумните ловни раници. Вижте в следващите редове какво ги прави толкова предпочитани.

Безшумните ловни раници са наистина безшумни

Главното нещо, с което реално се отличават този тип раници от всички останали на пазара е, че те са безшумни. Както може би знаете, да сте максимално тихи в гората по време на лов е едно от най-важните неща за успешен улов. Много от раниците за лов, които се предлагат издават някакъв шум. За това, ако искате да се максимално тихи, заложете на безшумните ловни раници. Може да откриете такива в онлайн магазина Заримекс в страхотен зелен цвят.

Безшумните ловни раници за удобни

Удобстовото на ловната раница е от особено значени. Все пак ще я носите на гърба си доста време и трябва да ви е комфортно, за да може да извършвате други дейсноти качествно. Е, безшумните раници освен, че са максимално тихи и не идават почти никак шум, но са и много удобни. Безшумните ловни раници в Заримекс са изработени от материал, наподобяващ лоден (82% вълна и 18% найлон). С подплата отвътре, 1 външен джоб и подплатени презрамки за по-голям комфорт при носене. Има и такива без никакви метални части по тях, което гарантира, че няма да се чува никакъв шум от нея и от 100% лен.

Безшумните ловни раници са и водоустойчиви

Носейки почти цялата си екипировка в ловните раници, трябва да сте сигурни, че тази която ще изберете е водоустойчива. Добрата новина е, че и безшумната раница е устойчива на вода. Освен това има приятен дизайн, хубав цвят и може да я използвате и за преходи в планината или други цели.