Къси вечерни рокли ли? Че откъде да ги взема…

Късите вечерни рокли са идеалният начин да създадете ярка и забележима визия. Всяка истинска жена трябва да има поне едно такова облекло в гардероба си. Нека да разгледаме какви рокли са на мода сега и как да ги изберем правилно за вашия стил.

Особености

Преди всичко трябва да се каже, че сега на мода са разнообразните тоалети, от сдържани и прилепнали, до ефектно украсени с волани, ресни, кристали и дори козина. С това облекло определено ще изглеждате забележително и ефектно.

Как да създадете холистичен образ

За да може избраната вечерна къса рокля да стане основа за образа на вашите мечти, тя трябва да бъде допълнена с правилните детайли. Всичко трябва да е на високо ниво: от обувките до прическата.

Прическа

Късите вечерни рокли не се комбинират с небрежна ежедневна прическа. Слагайки луксозна рокля, определено трябва да оформите косата си правилно. Ако раменете и шията са отворени, тогава трябва да се даде предпочитание на висока прическа. Ефектният стайлинг ще допълни лъка с по-затворена рокля.

Аксесоари

Аксесоарите, които избирате, трябва да се вписват в стила на роклята и в същото време да отговарят на събитието, за което създавате своята визия. Обикновените бижута се съчетават добре с обикновенни рокли от леки материали. Скъпите бижута, изработени от истински благородни метали, ще се съчетаят добре с рокли от тъкани като коприна, кадифе или сатен. Когато създавате изображение, придържайте се към мярката, като не добавяте повече от две бижута към един лък.

Модерни авангардни парти тоалети се предлагат от къщата на Gucci. Ако харесвате необичайни къси рокли с ярки щампи, обърнете внимание на творенията на дизайнерите на тази модна къща. Но класическите модели не губят своята актуалност. Подобни рокли могат да се намерят например в новите колекции на Givenchy.

Както можете да видите, дизайнерите не спират да ни изненадват, създавайки стилни и необичайни рокли за жени от различни възрасти и социално положение. Разгледайте предложената гама и определено няма да устоите да си купите нова вечерна рокля с ефектна мини дължина.

Откъде да ги вземете? Правилния магазин с ниски цени е само един. Alert.bg.