Бижута с естествени камъни за зодия Скорпион

Нека да разберем какви бижута с естествени камъни препоръчват астролозите за зодия Скорпион. За Скорпиона са подходящи бижута и гривни от естествени камъни с аквамарин, гранат и топаз.

Гранатът ще помогне на Скорпиона да увеличи властта си над другите хора. Той се счита за камък на страстните и енергични хора, каквито са всички представители на този знак. За тях гранатът е талисман да късмет и успех. Червените нюанси ще ви помогнат да се успокоите, ще ви развеселят, ще ви направят късметлии в приятелството и любовта.

Аквамаринът леко ще охлади жарта на Скорпиона и ще му помогне да е по-приятелски настроен, да разрешава конфликтите с лекота. Също така, този камък е в състояние да развие духовността му.

Топазът ще помогне на Скорпиона да успокои емоциите си и да се справи с депресията.

Други подходящи бижута са тези с естествени камъни като опал, корал, александрит, турмалин, хематит, раухтопаз, морганит и апатит. .

Опалът е чудесен за хора със силен и твърд характер. Той ще развие интуицията и ще засили способността на Скорпиона да убеждава.
Коралът не само ще предпази от зли очи, но и ще помогне на Скорпиона да разбере по-добре тънкостите на взаимоотношенията и психологията на другите хора. Също така, ще му помогне да се отърве от негативните мисли.
Александритът ще засили интуитивните способности на хората от тази зодия и ще стабилизира емоционалното им състояние. Той може да помогне и за постигане на успех в кариерата.
Турмалинът ще помогне на Скорпиона да бъде по-мек и сговорчив.
Хематитът ще го предпази от собствената му негативност и отрицателно въздействие на другите хора.
Раухтопазът ще донесе късмет на Скорпиона и ще му помогне да постигнете желаните цели.
Апатитът ще успокои пламенния Скорпион и ще облекчи напрежението.
Морганитът ще даде решителност и ще направи по-лесно разрешаването на житейските проблеми.
Също така, Скорпионът може да обърне внимание на камъни като джет, ахат, серпентин, кунцит, унакит.

Не пропускайте да разгледате прекрасните ръчно изработени гривни от естествени камъни на beautifulbg.com.