Професионален грим в София в дома ви – удобството, което заслужавате

Дори и да не сте от дамите, които в ежедневието си използват грим, то със сигурност има моменти, в които искате да заблестите. Без значение дали става въпрос за коктейл, работна среща, или друго официално събитие, хубавият грим е почти задължителен аксесоар. Ако пък се касае за сватба или друг по-специален повод, то тогава задължително трябва да си осигурите професионален грим.

Понякога обаче, особено ако ще сте булка, е невъзможно в деня на самото събитие да търсите както фризьорски салон, така и гримьор. Рядко се случва да може да съчетаете двете услуги на едно място. Но пък за целта може да си осигурите професионален грим в София в удобството на своя дом. Тази услуга в последните години става все по-популярна, а и е доста удобно за бъдещите булки. Пести им време, а и се чувстват доста по-спокойни.

Професионален грим в София в дома ви може да ви предложат Студио Грим. Те са изключително големи професионалисти, които от 10 години се занимават с гримиране, следят новостите и тенденциите и определено ще получите точно това, от което имате нужда. Освен това, те работя само с качествени продукти на известни марки професионални гримове. Това от своя страна ви дава гаранция, че ще получите наистина качествен грим с висока издръжливост и дълготрайност часове наред. От тях може да очаквате както бюти грим за през деня, така и вечерен или сватбен грим, грим със специални ефекти, такъв за Хелоуин или друго маскарадно събитие.

Един стандартен сватбен или вечерен грим например, ще ви струва 60 лева. Той ще бъде изцяло съобразен с вашите изисквания и пропорции на лицето, както и с най-новите модни тенденции в грима.

Така, че ако ви трябва гримьор, който да посети дома ви в определен ден и час, непременно се доверете на Студио Грим. Няма да сгрешите.