Мъжките блузи с поло яка са универсално облекло за всеки

Мъжките блузи с поло яка са универсално облекло за всеки

Мъжките блузи с поло яка са универсално облекло за всеки

Блуза поло отдавна е неразделна част от гардероба на всеки човек. Има права кройка, изработена е от еластична материя и е доста удобна за ежедневието. Тя може да се използва в почти всеки повод. Има опции за спортни панталони, обикновените обикновените панталони са подходящи за използване в офис стил, а елегантните панталони с декор са чудесни за вечерни събития.

Модни модели
Моделната гама от блузи с яка за мъже е доста голяма, защото всеки човек иска да изглежда добре и спретнат, независимо от възрастта. В допълнение, този тип блузи са просто удобни и подходящи за прекарване на времето, където и да сте. Нека разгледаме по-подробно кои модели и цветове са актуални през този сезон. В каталога от мъжки блузи на Евиза, ще разберете кои модели са най-предпочитани от силния пол.

С висока яка
Моделите мъжка блуза поло са много практични за използване през студения сезон, тъй като високата яка е чудесна за защита на врата от студени течения. В допълнение, такива блузи леко разтягат силуета и подчертават чертите на лицето. Такова нещо е особено подходящо за мъже с остри черти на лицето, ясно изразени скули.

С нормално деколте
Моделът около врата, като правило, има кръгло деколте и прилича на обикновен пуловер. Изглежда доста добре, доста стилна комбинация от този модел блуза с дънки и е идеална за прекарване на време в неформална обстановка.

Блузи-тениски, спортни
Този модел блуза като правило има силует, който прегръща фигурата, така че е най-подходящ за мъже с добри физически данни, стегнато и дори леко напомпано тяло. Трябва също да се отбележи, че има тениска с висока яка, по-скоро спортен вариант, тъй като е изработена от еластична, разтеглива материя, не ограничава движенията и не създава неудобства, ще се чувствате комфортно, докато спортувате.

Тъкани
В допълнение към разнообразието от модели, блузите с яка се различават и по качеството на тъканта, от която са изработени. Типът плат, като правило, определя условията за използване на артикула. По правило това се отнася в по-голяма степен за метеорологичните условия, тъй като не всяко нещо може да се носи в жегата и не всяко поло в студа. Нека разгледаме по-отблизо кои материи са най-актуални за този или онзи сезон.

Кашмир
Кашмирът е тънък, много мек и деликатен вълнен плат. Меки на допир и меки до тялото, кашмирените блузи поло са любими пред другите, предназначени за по-студени сезони като ранна есен или средата на пролетта. Освен това полото от кашмир е идеално за разходка в прохладна лятна вечер, защото през лятото не винаги е горещо.

Вискоза
Вискозата е доста тънка тъкан, която също ще бъде добре вентилирана и „дишаща“, тъй като е естествен материал и е направена от естествени суровини. Блуза тип поло или полуполо от вискоза ще бъде добър вариант за топло време.

Трико
Трикотажът е най-популярният материал, от който се правят дрехи, защото е приятен на допир, разтяга се добре и всеки човек ще се чувства комфортно в дрехи от този материал. Трикотажът е доста лек материал, така че блузата тип поло, изработена от него, ще бъде най-подходяща през топлия сезон, а памучната тениска с яка е идеална и за спорт.

С какво и как да носим?
Вече споменахме повече от веднъж, че диапазонът на използване на блузите поло е много голям. Дойде време да разберем по-подробно с какво да носите това нещо и кои модели ще бъдат подходящи в един или друг случай.

Модни визии и лъкове
Светло бяла или светло сива мъжка блуза поло от вискоза е подходяща за тъмносив класически костюм, изображението ще бъде изискано и стилно. Сините дънки ще изглеждат страхотно с поло в бордо и мъжки черен тренчкот. Тениска с висока яка от абсолютно всеки цвят е подходяща за спортни черни панталони, както и поло с цип.