Изискана и стилна рокля в сиво. Защо не?

Изискана и стилна рокля в сиво. Защо не?

Изискана и стилна рокля в сиво. Защо не?

Стереотипното отношение към сивия цвят като скучен, мрачен е останало в миналото. Неговите нюанси са актуални днес, „новото черно“ се превърна в отлична основа в гардероба на всеки стил. Нека да определим с какво да носим различни силуети на сива рокля. Модели в цвят мокър асфалт, пепел, антрацит, перла, металик, сребро са подходящи както за работа, така и за празненства. И сред тях е изящна, стилна сива дълга рокля, в която благодарение на приглушения цвят женският тоалет звучи меко, нежно. Изображението на много нюанси на стомана може да бъде избрано за собственика на всякакъв вид. Почти всички спектрални цветове и нюанси са хармонично съчетани с неутрален, спокоен сив цвят, а с помощта на любимите си бижута и контрастни аксесоари ще можете да създавате стилни комплекти, които да изберете от каталога на Модна къща Алерт.
Сив цвят, невзрачен, строг и далеч от мрачен, както си мислят много хора. Той изглежда страхотно в дрехи в бизнес стил. Сивата рокля е идеална за работа в офиса, строг и в същото време съблазнителен образ може да се създаде с монохромен продукт или от обикновена тъкан с контрастиращо покритие. Най-често срещаният стил е калъф. В него е лесно да се почувствате като истинска бизнес дама, използвайте аксесоари – черен колан и чанта, брошка, ярък или светъл шал около врата.
Роклята-калъф може да се носи на работа с високи токчета, черни обувки или с нюанс по-тъмен от роклята.
За да не е скучно облеклото, сивата рокля може да се носи с аксесоари от весели тонове. Модел калъф с червен или яркочервен шал ще изглежда страхотно, можете да добавите свежест към изображението с жълта гривна, да изберете обувки и аксесоари в същата цветова схема.
Трябва да се обърне внимание и на чорапогащи, те трябва хармонично да допълват ансамбъла от дрехи. Със сив костюм, тонът на краката на цвета на мокър асфалт, опушен, синьо-сив ще изглежда добре. В зависимост от характеристиките на фигурата, силуетът на роклята калъф може да бъде избран над коленете, средна дължина. Рокля калъф миди е оптимално подходящ за ежедневните работни дни. Можете да разнообразите офис облеклото с рокля с разкроена пола, да изберете стоманен цвят с пръстени, каре.
Сива рокля в бизнес стил може да бъде в популярен модел, изработена от монохромен плат. Бизнес дама и момиче, което започва кариера на стаж, могат да дойдат на работа в този комплект.
Сенки от стомана се съчетават добре с всички цветове на палитрата, идвайки на работа в стоманено облекло, можете да отидете на среща, кафене, театър вечер. За да направите това, трябва да придадете на изображението празничен вид, да смените аксесоарите и да нарисувате устните си с ярко червило.
Дрехите от сиви нюанси изглеждат сдържани, елегантни, изискани. Създава положителен бизнес имидж и спомага за ефективното провеждане на важни бизнес преговори.
За тържество
Перлена, метална или сребристо-сива дълга рокля изглежда луксозно. Празникът на красотата на вечерната рокля ще бъде подсилен от бижута от бяло злато, с тюркоаз, перли и други скъпоценни камъни в студени тонове. Вечерна рокля се шие от гипюр, коприна, сатен. Особено елегантно звучи цветът на стомана, преливащ от светлина и с блясък на метализирани нишки.
Дългите рокли могат да бъдат допълнени от яке, пелерина или наметало. Спокойните светлосиви нюанси създават хармонични дуети с бели, розови, синкави, лилави тонове. В дрехите има красиви плавни преходи от различни тонове стомана, такова облекло не приема аксесоари с ярки неонови цветове, ще се съчетае добре с наситено червено, независимо дали е чанта, колан или обувки.
Лилави или коралови обувки ще ви помогнат да подчертаете елегантността на тоалета, можете да носите сива рокля с червен колан, подходяща гривна и обувки.
Вечерният комплект може да бъде дълъг до земята, къс или със средна дължина, всичко зависи от вкусовите предпочитания.
Ежедневно облекло
Можете да бъдете очарователно красиви у дома, по време на ежедневните грижи. Сивата рокля помага да изглеждате впечатляващо и скъпо, благодарение на аксесоарите, за да привлечете вниманието към себе си. Памучната рокля е идеална като ежедневно облекло. Късият модел може да се носи с ботуши, върху него сложете бежово палто, тренчкот, черно сако, яке. Допълнете модела с дължина midi с ярки аксесоари, изберете подходящи обувки. Сива рокля от трикотаж с различни силуети се превърна в популярно облекло за изграждане на основа в гардероба.

Всичко това можете да намерите в каталога на онлайн магазин alert.bg При нас има разнообразие от рокли, които ще направят празника незабравим.