Маркови парфюми от Дубай с арабски уд

Arabian Oud е една от най-добрите марки парфюми в света. Те са добре известни със своите аромати и използват няколко вида уд в колекцията си. Удът носи дървесен или мускусен аромат като кедрово или сандалово дърво в ароматите на Arabian Oud.

Защо арабският уд е скъп?

По-високите цени се дължат на това, че самият уд е рядка съставка, която идва от дърветата aquilaria, които са родом от Югоизточна Азия. Парфюмеристите наричат уд „течно злато“.
Тъй като само малък процент от дърветата могат да произвеждат редкия уд, той се превърна в скъпа съставка в сравнение с други масла, произвеждани на пазара.

Какво представляват маслата Oud?

Терминът „уд“, който също се нарича „масло от агарово дърво“, се отнася до смолата от сърцевината на дърветата от агарово дърво. Дървесината получава силната си миризма, когато се зарази с мухъл, което води до създаването на агарово дърво.

Това произвежда смола, която след това се използва за създаване на масло от уд.

Готови ли сте да миришете като арабски кралски особи с парфюми от Дубай от този онлайн магазин? Изберете своя най-любим аромат на Arabian Oud.

Ако искате най-добрият далечен източен аромат да ви следва през деня, ароматите с уд печелят на всички нива.

Подходящ е за всички сезони, като предлага смес от опушени нотки, която плавно води до ванилов взрив, който продължава цял ден.

Ако не сте свикнали с Oud или все още не сте го опитали, можете да го направите сега като поръчате своя аромат от сайта на dubaioud.eu. Ще останете впечатлени от качеството и разнообразната колекция. Поръчката става много бързо и до дни ще получите своя избор от маркови парфюми от Дубай.

Имате нужда да впечатлите на официални поводи, като например на работа? Подправете деня си с невероятния арабски уд от розово дърво.