Архив за етикет: вендинг машини

Вендинг машина, напомняща на Италия с аромат на истинско кафе

Една от най-обичаните и популярни кафе напитки е еспресото. Но онова хубавото, силното еспресо, с каймак, което ти доставя неописуемо удоволствие с всяка глътка. Ако обаче този истински вкус ти липсва и го откриваш само когато пътуваш в чужбина, например до Италия, то вече не е така. Истинско италианско еспресо от вендинг машина стои на една ръка разстояние от теб и само очаква да го приютиш в своя офис или фирма.

вендинг машина

И ако не можете да разберете за какво ви говоря, то става дума за вендинг машина, която предлага наистина уникално кафе. Тези вендинг машини се дават под наем като вие можете да ги поставите във вашия офис, фирма или предприятие. Така освен вие, но и вашите колеги ще се радват на добър вкус и неустоим аромат. А знаете ли каква е тайната на уникалното еспресо от една вендинг машина на SiVendingSpot. Автоматът пропуска или „изтласква“ водата под високо налягане през ситно смлените зърна и в комбинация с уникалното италианско кафе на Miscela d’oro – вие ще се влюбите.

Поставянето на вендинг машина в офиса ви, освен, че ще ви напомня на Италия с аромат на истинско кафе, но и ще ви носи чиста печалба всеки месец. Фирма Си Вендинг Спот ЕООД отдава под наем своите вендинг машини и плаща всеки месец на собственика на площта, за това, че я осигурява за поставяне на машината. Така че освен да се наслаждавате, вие можете и да печелите. Не се колебайте да се свържете с фирмата, ако смятате, че идеята да станете партньори е добра. Телефонът, на който да позвъните е 0700 199 86, както и можете да използвате формата за контакт в сайта им – SiVendingSpot.com. Те ви очакват!