Горещи новини

Алек Сандар е участвал в оргия с 5 мъже и 5 жени! Скандални подробности

Алек Сандар участвал в оргия

Приятелката ти знае ли за твоите влечения?
– Тя знае абсолютно всичко, както и аз за нея. (смее се)

– Правил ли си оргии?
– Един от многото пъти, когато приятелката ми ме напусна, бях много наранен и спретнах едно афтър парти, което се превърна в разноцветна палитра…

– Колко човека бяхте?
– 5-6 души, сред които и бившата ми приятелка Палома. Не искам да коментирам, беше парти, което беше малко по-разкрепостено.

– С повече мъже или с повече жени си бил?
– Моля те, не съм казвал, че съм правил секс с когото и да е било.

Винаги съм се влюбвал в жени 

не съм имал връзки с мъже.

– Питам те за секса?
– Това за секса си е фетиш. Човек експериментира като е млад.

– Секс за пари правил ли си?
– Нямам нужда да го правя. Толкова години се трудя в Ню Йорк и най-накрая имам собствено място, което трудно се постига, защото там цените са феноменално високи.

– Как успя да го купиш?
– Живееш в квартира, дали ще си в стая или ще спиш по канапета, рано или късно се опитваш да намериш собствен апартамент. В него построяваш допълнителна стая, за да я даваш под наем. Освен това имах канапе в този апартамент и го давах под наем за 1100 долара на месец. Така започваш да изплуваш и вместо да даваш целите си хонорари за наеми, започваш да навлизаш в играта и ставаш като човек, който е живял дълго време там и е намерил цаката. Аз работех с много агенции, започнах с малки, с времето ставаха по-големи, както и парите. Отделно печеля и от песните, които правя, както и цели албуми. Като се печелят пари, човек гледа как да си подреди живота.

– Сподели, че обичаш да се разхождаш гол. Навик от Ню Йорк ли е това?
– Да, Ню Йорк ме научи да ходя гол. Не говорим за чисто голи хора, а за такива, които са разкрепостени, да не им пука за мнението на околните. Има партита, на които се ходи като Лейди Гага, не ти пречи да си по-разголен. Сега се сещам за един купон, на който съм ходил и дори си представих последната песен на него. Беше на покрива на една сграда, мацките бяха без сутиени. Ако искаш да влезеш гол в джакузито – няма проблем, ако искаш да си свиеш едно… цигаре в ъгъла, никой няма да ти каже нищо. Ако не си убил никого или не си направил нещо нелегално, защо трябва да се обясняваш. Един път се живее.

Едно интервю на Георги ГЮЗЕЛОВ

Цялото интервю прочетете в БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Алек Сандар е участвал в оргия с 5 мъже и 5 жени! Скандални подробности"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*