Горещи новини

Анита Мейзер болна от рак!? Ще използва диагнозата, за да я пуснат под домашен арест!?

Мейзер болна от рак

Анита Мейзер е била диагностицирана с раковото заболяване, което ще използва в момента, за да се отърве от затвора, твърди столичен седмичник, позовавайки се на от отлично осведомени източници. Скандалната миска е решила да извади наяве всичките си възможни козове, с които ако не да спаси, то поне да намали драстично присъдата си. Защита на Анита ще пледира за пускане на обвиняемата за лечение и изследвания, говорят запознати с плана на варненката да се спаси от решетките. Мейзер ще използва пред съда констатираното си раково заболяване, за което има всички необходими документи.

Днес варненката отново трябва да застане пред съда, този път пред Апелативния, който ще реши дали да остане зад решетките или ще чака делото на свобода. След конкурса за красота в Америка през 2014 г., след който Анита Мейзер се прослави злощастно у нас, тя се чувствала зле в рамките на няколко седмици. Накрая секс бомбата посетила пластичния хирург, при който си поставила силиконовите гърди за рутинен преглед. Със силикона всичко било наред, имплантите не били за смяна, само че докторът установил, че Мейзер има карценом и я изпратил веднага на скенер.

„Дълго време живях с диагнозата рак без да знам дали образуванието е доброкачествено или злокачествено. Беше ме страх да отида на лекар. Това е нещо ужасно! Минава ти целият живот на лента. Нищо друго не те интересува освен какво да направиш за детето си, за да се почувства по-добре след смъртта ми“, споделя Анита в откровено интервю за столичен седмичник, публикувано през юни 2015 г. Оттогава насам Мейзер не си е правила специфичните прегледи като през септември й се падала дата да посети лекаря.

Скандалната брюнетка и адвокатите й умували какви възможности би могъл да й даде карциномът по пътя към свободата, заради което дъщеря й Джули събирала всякакви стари документи и изследвания. Междувременно стана ясно, че Кирил Вълчев-Скалата е имал своята роля в прикриването на убийството, което извърши неговата добра приятелка Анита Мейзер на мъжа си Николай Димов. Подобен сценарий се разглежда много внимателно от разследващите случая.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Анита Мейзер болна от рак!? Ще използва диагнозата, за да я пуснат под домашен арест!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*