Горещи новини

Асен Блатечки и Диляна Попова се ожениха тайно в САЩ

Блатечки и Диляна Попова се ожениха тайноДвамата се венчаха в САЩ.

Усилено се говори, че един от най-желаните ергени в България, е минал под венчилото с красавицата Диляна Попова. Той има дете от нея и въпреки спекулациите, че двамата са разделени и Блатечки за пореден път, се е върнал при жена си Катерина, актьорът е заминал за щатите с майката на сина си.

Официалният повод за визитата им, е бил среща с режисьорът Стефан Командарев, автор на „Съдилището“, който е българският кандидат за „Оскар“. Асен Блатечки ще бъде използван като рекламно лице на лентата. Диляна Попова и общия им син Борил са го придружили в това пътуване, но не, за да видят забележителностите на САЩ.

Блатечки и Диляна искат да се оженят тайно и за това са решили да го направят в САЩ. Те са проверили, че бракосъчетанието зад океана, се признава от българските закони. Преди да заминат попълнили всички необходими документи за сватбата онлайн. На 9 ноември заминали за САЩ, а на 12 ноември Диляна Попова, е станала госпожа Блатечки. Двамата не искали да се шуми около тяхната сватба и поради тази причина не поканили никакви гости. На церемонията присъствали само тримата. Новото семейство дори си спретнало мини-меден месец. Разгледайте доста забележителности и се щракнали за спомен пред някои от тях.

loading...

Be the first to comment on "Асен Блатечки и Диляна Попова се ожениха тайно в САЩ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*