Горещи новини

Бившата на Петканов проговори: Влюбена съм в богаташ от Монако

Алекс е влюбена в богаташ от Монако

„Не ми пука за Лудия репортер! Случаят е забравен“, това сподели за първи път след скандала нарочената за „курва“ Александра Богданска, чиито живот Даниел Петканов опита неуспешно да съсипе, след като тя го заряза заради по-успешен, по-богат и по-добре изглеждащ чужденец, пише „България днес“. Петканов разпространи лични интимни снимки на Алекс с новия й приятел и се опита да настрои цяла България срещу нея.

„Напишете, че Алекс отвръща с усмивка на удара“, казва Богданска. Тя не иска да говори с подробности за скандала, но вече е преживяла унижението и отново е същото усмихнато момиче.

„Не мисля да се махам от България. Искам да си завърша образованието в УНСС и в момента мисля каква магистратура да запиша. Няма да коментирам дали ще съдя Петканов.“

Повече от месец Александра се беше покрила, като до нея достъп имаха само най-близките й хора. След скандала с Лудия репортер тя бе нападната от хиляди „моралисти“ в Интернет, които я съдеха сякаш е убила човек, без да си дават сметка, че тя вече е влюбена в друг мъж и е зарязала Петканов.

В събота Алекс публикува първата снимка след случая с репортера. На нея те повтарят стара снимка, захапвайки един друг пръсти и ухилени до уши в отговор на всички, които заляха с помия красивата благоевградчанка. Алекс признава, че отново е влюбена. Богданска засега не разкрива името на заместника на Даниел. Признава, че е доста заможен и живее в Монако.

Гаврата на Петканов помогна на Богданска да преброи истинските си приятели и да се поучи от грешките си. Тя продължава напред, а Лудия репортер остава единствено да злобее и да завижда на новия й приятел.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Бившата на Петканов проговори: Влюбена съм в богаташ от Монако"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*