Горещи новини

Бившият собственик на Син Сити тръгна със скандална люлинска кифла! ВИЖТЕ КОЯ Е ТЯ

Дискотека в Син Сити

Бившият собственик на меката на поп фолка „Син Сити“ има връзка с 20 години по-млада от себе си дама. Това научихме от писмото на наш читател, в което той ни пише следното:

„Бившият собственик на емблематичната дискотека „Син Сити“,и настоящ собственик на един от най-вървежните клубове в Лондон „dstrktИво Кръстев излиза с люлинската бръмчалка Даниела-известна в „софийските модни среди“ като леко момиче излизащо със заможни мъже. Разликата в годините не притеснява Даниела и Иво, нищо че е повече от 20 години.Тя сама разпространи техни снимки във фейсбук и след като последваха много коментари с пожелания за весели празници, любов и разбирателство между тях,тя ги изтри. Даниела наскоро е качила и снимка от шопинг тур на който Иво я завел,гордата бръмчалка побързала да се снима с торбите и да се покаже в социалните мрежи че и тя в скъпи магазини се е подвизавала“, пише в сигнала.

Ето я жената на бившия собственик на Син Сити

Ивайло Кръстев беше един от собствениците на култовата дискотека „Син Сити“, която в последните 10 години бе определяна за меката на чалгата. Изненадващо през декември миналата година, заведението хлопна кепенци и все още не е ясна каква ще е съдбата му.

Кръстев освен „Син сити“ управляваше и още куп други заведения в София.

Източник: Хот Арена

loading...

Be the first to comment on "Бившият собственик на Син Сити тръгна със скандална люлинска кифла! ВИЖТЕ КОЯ Е ТЯ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*