Горещи новини

Биг Брадър разплака Деси Цонева! Стори й нещо ужасно!

ВИП Брадър съсипа Деси Цонева

Биг брадър успя да разплаче дъщерята на телевизионния журналист Митко Цонев – Деси, показвайки на звездните си обитатели останалата част от Къщата, а именно – Лудницата. Виждайки зловещите кадри, Деси Цонева избухна в сълзи. „Изплаших се от болницата”, проплака тя.Новата й приятелка Глория побърза да я успокои, заявявайки, че това не е болница, а Лудница.

Биг брадър реши да покаже останалата част от Къщата по повод тайната мисия, с която влезе певицата Емануела – да накара останалите да вярват, че двамата с Боби са гаджета, чийто залог беше добруването на всички. В случай, че мисията им претърпи провал, луксът, с който всички са заобиколени, ще бъде заменен от зловеща обстановка и легла под открито небе.

Биг брадър поощри Емануела и Боби, споделяйки, че са се справили блестящо с мисията си. Но реши да се допита до мнението на всеки един от съквартирантите. Част от тях бяха на мнение, че двамата са двойка, т.е. че певицата и бизнесменът са се справили успешно.

Тежката дума беше на Големият брат! Тези, които повярваха в любовта на Емануела и Боби, получаиха амнистия и останаха в светлата страна на Къщата. А Деси Цонева, Ирина, Лара, Глория, Ути и Вальо Михов се отправиха към новия си дом, в който ще прекарат неопределено време.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Биг Брадър разплака Деси Цонева! Стори й нещо ужасно!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*