Горещи новини

БОМБА! Убиецът на Георги Илиев е жив и се завърна в България!

Убиецът на Георги Илиев се завърна

Килър №1 на България – Красимир Станчев – Легионера, за когото се смяташе, че е отдавна убит, изплува на хоризонта. Той е бил видян във Варна преди дни, твърдят източници на „Всеки ден“ от подземния свят.

Легионера е издирван почти 12 години заради поредица от поръчкови разстрели. Ченгета са убедени, че много знакови мутри са станали жертва на точния му мерник. Легионера е влязъл в страната с фалшиви документи и живеел в София и в морската столица. Предполага се, че нашенецът се е укривал преди това в Хърватска и Сърбия. До неотдавна някои считаха, че той е ликвидиран.

Легионера най-вероятно се е захванал със стария си занаят. Говори се, че килърът е събрал поредната банда за убийства, след като „колегите“ му бяха закопчани и на черния пазар се отвори отново ниша за мокри поръчки. Според отлично запознати именно Легионера е човекът, с когото е имал среща Мето Илиенски, преди да изчезне безследно. Красимир Станчев се е познавал с всички знакови имена от подземния свят, част от тях бил ликвидирал лично. Мутри са категорични, че няма начин Мето да е жив след срещата с Краси. Предполага се, че Легионера е откарал легендарния висаджия на среща с хървати, които искали от него информация за наркобосове и след това го ликвидирали.

Годината, в която Мето изчезва, е наситена с поръчкови убийства, които се приписват на Легионера. До мистериозното му изчезване в края на 2003 г. бяха разстреляни знакови лица от ъндърграунда. Сред тях бяха Илия Павлов, Фатик, Степан Рибаков, Евгени Стефанов – Женята, Николай Христов – Данкина, Румен Маринов – Нарциса. Всички разстрели се отличаваха с необикновена точност и професионализъм в изпълнението и напълно отговарят на подготовката на Легионера, смятат ченгета.

На Станчев приписват убийството и на самия Жоро Илиев. Ченгета смятат, че той е натиснал спусъка, а Райко Кръвта, който само му помагал в подготовката, след това се хвалил, че той е ликвидирал висаджийския бос. Именно след екзекуцията на Жоро Илиев Легионера духва от страната. Плъзват и слухове, че е бил ликвидиран от приятели на боса на ВИС-2. Оказва се обаче, че слуховете за смъртта му са силно преувеличени, като в популярния анекдот на Марк Твен.

Според МВР Красимир Станчев бил изключително близък до сръбския мафиот Сретен Йосич.

Източник: БРАДВА.БГ

loading...

Be the first to comment on "БОМБА! Убиецът на Георги Илиев е жив и се завърна в България!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*