Горещи новини

БРУТАЛНО! Изнасилиха с дезодорант в затвора перверзника Деси от Пелово

Изнасилиха Деси от Пелово с дезодорант
Затворническо отмъщение застигна перверзника Десислав Велков“, пише в. „Уикенд“. Прочулият се като екстрасенса Деси от Пелово секс маниак е бил сгащен от „раирани“ зад решетките в затворническото общежитие „Кремиковци“ и е бил изнасилен с флакон от дезодорант.
Гаврата е специалитет, приготвен от сексуалните хищници в панделата и е станала преди около месец, но умишлено била потулена. През последните 14-15 години срещу провъзгласилия се за екстрасенс 42-годишен мъж са подавани десетки жалби от негови жертви – винаги жени. Оплакванията им винаги са еднакви – че им се представял за полицай и уж ги обискира за наркотици, докато всъщност ги опипва.
Има данни и че на някои е чупил ушите от мачкане, а трети привиквал на интервю, сякаш си търси секретарка, за да ги разпитва за интимните им партньори, и ги карал да се събличат. Деси Велков е преместен от Пловдивския затвор в „Кремиковци“, където излежава 3,5 години затвор за това, че представяйки се за ченге, е принудил със заплахи момиче да му покаже бюста си по скайп. Имал същите мераци и към нейна приятелка, но ударил на камък.
Източник: Novini.bg
loading...

Be the first to comment on "БРУТАЛНО! Изнасилиха с дезодорант в затвора перверзника Деси от Пелово"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*