Горещи новини

Бургаската бръмчалка Стефания от разбития бардак се завърна! Ето къде гастролира! СНИМКИ

Оборотната Стефания се завърна

Посочената от съседи като „маман“ на разбития през март публичен дом в ж. к. „Изгрев“ Стефания Г. отново се подвизава в Бургас, съобщи бдителен гражданин. Русокосата проститутка се завръща в града само два месеца след пускането на свобода на сводника й. 40-годишният Иван Иванов се размина с условна присъда, въпреки че бе хванат „по бели гащи“ при спецакцията преди няколко месеца, съобщава „Флагман“.  Проверка на изданието в известен сайт за безплатни обяви установи, че жрицата наистина се е завърнала в Бургас. Този път обаче Стефания предлага услугите си само на адрес или хотел.

Както стана ясно от материалите по делото срещу сводника от старозагорското с. Гита, проститутките в бардака продавали телата си срещу 100 лв. на час. Тарифата на Стефания остава непроменена. Тя предлага разнообразен набор от услуги и конфискуваните при акцията голям брой вибратори, белезници и камшици вероятно са заменени с нови.

Стефания, която е от ромски произход, явно няма никакви задръжки, тъй като позволява на клиентите „екстри“ като „френска без кондом“, „свършване в устата“ и анален секс.

„Имаш нужда да разпуснеш? Избрал си точното място. Не му мисли, а се обади и в моите ръце се остави. Екстрите се доплащат. Не работя с хора от ромски произход и в нетрезво състояние. Не пътувам извън града за по-малко от 3 часа“, пише в обявата на едрогърдата компаньонка.

Справка във форумите за любители на платени ласки показва, че мургавата гастрольорка веднага е привлякла вниманието им. Коментарите за изпълненията й обаче не са никак позитивни.

„Смело, пропусни! Това е едно циганче, което май си е от Стара Загора и визията й е единственото хубаво нещо при нея. Нито отношение, нито качество. Като гумена кукла е, не говори и не мърда по време на секса. В началото на лятото бяха със сестра си в Бургас, бачкаха няколко месеца и полицията разби бардака им. Събраха си партакешите и в Стара Загора. От там малко в Пловдив и сега цъфна отново тук. Сменя си постоянно обявите и визията, доколкото може, ама татуировките няма как да скрие. С една дума пари хвърлени на вятъра е тя!“, съветва разочарован клиент на русата жрица.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Бургаската бръмчалка Стефания от разбития бардак се завърна! Ето къде гастролира! СНИМКИ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*