Горещи новини

Вижте до къде я докара Митьо Крика след като напусна България! От културист и звезда до мияч на тоалетни!

Ето до къде я докара Крика

След като напусна България и се устрои в Лондон Димитър Ходжев, известен като Митьо Крика работил като мияч на коли, после с душевно болни хора, бил е в спортни лагери, после като частен фитнес инструктор на баровци, пише „Телеграф“. В момента е охрана и работи като учител по физкултура в лондонско училище. Рядко има свободно време затова сутрин прави кардио на работното си място през голямото междучасие. След училище понякога води тренировки с учениците си.

Той не спира да се забавлява въпреки многото работа като се включва в различни риалити формати. Последно е решил да участва в „Go For It“, защото му допаднала концепцията, която е подобна на рекордите на Гинес. Предизвикал истински фурор, след участието му заваляли покани и за други предавания.

Сега се подготвя за силово състезателно шоу, което ще се проведе през август 2017-а. „Междудругото аз вече бях в Английските Таланти, в Българските Таланти и съм единствения човек, който е бил на два последователни таланта в две страни“, зави Крика. Въпреки, че много хора го познават като силов атлет, от години той се занимава и с карате.

Митьо разказва, че в Лондон е открил любовта. Дамата на сърцето му се казва Камелия и са заедно още с пристигането му в Англия. Въпреки това още не се е развел с бившата си съпругаНина-Никол, но разводът му е в процес и се очаква да приключи скоро.

Източник: БЛИЦ

loading...

4 Коментари on "Вижте до къде я докара Митьо Крика след като напусна България! От културист и звезда до мияч на тоалетни!"

  1. Доктор Ох сърби | 16.09.2016 at 22:57 | Отговор

    Боли ме шмайзера за тоя.

  2. няма значение | 16.09.2016 at 23:34 | Отговор

    къде пише,че е мияч на тоалетни,че аз не виждам ….много се разминавате…

  3. И НА МЕН МИ Е ПРЕЗ ХУЯ

  4. Научете се веднъж завинаги , когато пишете статии , да не правите елементарни грешки и здъвкване на думи…тъпаци

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*