Горещи новини

Вижте как дъщерята на Глория отпразнува рождения си ден! Салфетки и стотици левове за алкохол!

Дъщерята на глория с пищно парти

Дъщерята на Глория се трансформира с всеки изминал ден и вече няма и помен от пълничкото и срамежливо момиче от преди години. Сега Симона прилича на истинска фолк фурия и няма как да е другояче, щом е израснала с примера на примата на фолка пред очите си, пише Хот Арена.Загорова отбеляза рождения си ден с две тържества – едно с роднините и едно с приятелите. Неотлъчно до нея е приятелят й Симоен, с когото са заедно вече повече от три години. В специалния за Симона ден, двамата отново са облечени в тон – в черно.

Рожденичката е прегърнала с две ръце огромен букет, най-вероятно подарък от гаджето. Засега не се е похвалила с какво друго са я дарили, но по всичко си личи, че е празнувала като истинска звезда.

След семейната вечеря, Симона е отвела най-добрите си дружки в хитов фолк клуб в Студентски град, където видимо са си прекарали страхотно и са купонясвали до зори. В компанията им,рожденичката се е вживяла в ролята на фолк фурия, раздавайки се на сцената, но само за свой кеф.

1475390926-simona-zagorova-posreshtna-20-tiia-si-rojden-den-kato-istinska-folk-zvezda-snimki-ot-kupona-1
Загорова вероятно е хванала микрофона да изпее някоя и друга песен, за да сбъдне мечтата си да се подвизава на сцената на такова хитово заведение. Засега тя може да се похвали с оскъден брой участия и то в различен тип заведения. Но и самата тя се стреми да бяга от чалгата, въпреки че е пределно наясно, че именно тя ще й донесе слава.

Може песните й да не са типичен поп-фолк, но определено визията и поведението й са. За юбилея си Симона е подбрала прилепнала и ултракъса черна рокля с цип и дълбока цепка отпред. В комбинация с високите токчета, Загорова определно е обрала точките и за пореден път демонстрира колко се е вталила.

Със силен грим, муцки и безкрайно чупене на стойки, Загорова се превръща в типично копие на майка си, което все още е доста далече от нейния успех, обаче.

loading...

Be the first to comment on "Вижте как дъщерята на Глория отпразнува рождения си ден! Салфетки и стотици левове за алкохол!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*