Горещи новини

Вижте новото гадже на Преслава! Турчин омая звездата на Пайнер

preslava-hlytna-po-turchin-432746
Чалга певицата Преслава има нова изгора. Тя е хлътнала по турчина Нуресет Гьокче, който е най-известният готвач в света. Двамата се засекли в един от ресторантите на шефа в Дубай, пише столичен ежедневник. Нурсет стана доста популярен, след като публикува видеа, на които готви.
Запазената му марка е да посолява месото в стил кобра. Техниката му спечелила прякора Бея на солта. Гьокче седнал на масата на Преслава и си разменили няколко думи. Преси му обяснила с какво си изкарва прехраната, а турският шеф останал впечатлен от нея. Певицата му казала, че е впечатлена от уменията на готвача и той решил да я изуми още повече. Взел големия нож, няколко парчета мръвки и започнал да готви пред нея. След като сготвил за Преслава, сестра й и майка й се отдал на приятната компания на трите дами.
Шефът поискал да почерпи, но певицата категорично отказала. Въпреки, че всяка една от жените похапнала по едно ястие гурме изпълнителката олекнала с 10 хиляди лева за три ястия, сума която е умопомрачителна за родните стандарти.
Източник: Novini.bg
loading...

Be the first to comment on "Вижте новото гадже на Преслава! Турчин омая звездата на Пайнер"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*