Горещи новини

Вижте тайното пророчество на Ванга, което прави пророчицата преди смъртта си!

Тайното пророчество на Ванга

Малко преди смъртта си голямата българска пророчица Ванга е предсказала, че всичко ще се разтопи като лед, а само Русия и славата на тази велика страна ще останат.

Ще се превърне във велика империя на духа, казала ясновидката, съобщава esoreiter.ru. Изданието припомня пророчеството й за трагедията с руската ядрена подводница „Курск“ и за дарбата й да предсказва събития с абсолютна точност.

Специалисти предупреждават, че последното предсказание на сляпата пророчица може да се сбъдне. Има голяма опасност ледниците да се разтопят и светът да бъде залят от океана. Причината за климатичните аномалии е замърсяването на водата, заради което се променят океанските течения, от които пък зависи климатът на Земята.

Според esoreiter.ru, първото голямо престъпление на САЩ срещу човечеството е нефтеният разлив на Мексиканския залив. Разливът е причинен от изтичане на суров петрол след експлозията на нефтената платформа „Deepwater Horizon“ на 20 април 2010 г. Експлозията убива 11 души и ранява други 17. Точният темп на изтичане не е известен и е тема на продължаващ дебат, тъй като „Бритиш Петролиъм“ не допускат независими учени на мястото на трагедията.

Заради разлива може да се стигне до спирането на Гълфстрийм, а това ще има катастрофални последствия за живота на Земята, предупреждава изданието, пише Пик. Западна Европа може да бъде обвита в лед, а в същото време да се стигне до ужасни засушавания в други части на света.

Ванга предупреждава, че най-голямото богатство в света ще стане питейната вода. Един литър от тази течност щял да струва повече от един килограм злато. Това може да стане реалност, защото тази измет, която управлява света, не мисли за живота на хората. Замърсяват се подпочвените води, а това ще има катастрофални последствия, съобщава  esoreiter.ru.

Източник: БРАДВА.БГ

loading...

Be the first to comment on "Вижте тайното пророчество на Ванга, което прави пророчицата преди смъртта си!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*