Горещи новини

Владимир Путин предупреждава: ЦРУ и МИ6 ще подпалят война на Балканите

Путин предупреждава, че се готви война на Балкани

MINA: Владимир Путин очаква САЩ и Великобритания да разпалят война на Балканите

Руският президент Владимир Путин е заявил, че САЩ и Великобритания подготвят Балканите за голяма война, която ще започне от Република Сръбска и ще премине в Македония и Сърбия, съобщава македонската агенция MINA, като се позовава на публикацията в изданието informer.rs със заглавие „Западът работи по голяма Балканска война“.

В материала се казва, че ЦРУ и МИ6 имат агенти, които подготвят масови протести в Република Сръбска (Босна и Херцеговина), чиято цел е свалянето на президента Милорад Додик, който кара втория си мандат.

САЩ нарочно отлагат изборите в Македония, за да не позволят на правителството да се върне на власт.

„Американците и техните васали Италия, Великобритания, Холандия и Германия искат да федерализират Македония, да създадат отделен парламент за албанците, чиято основна роля ще бъде да налагат вето на всички стратегически инициативи на страната, които не са в интерес на САЩ“, твърди изданието.

Вашингтон иска Западна Македония да се присъедини към Косово, което де факто представлява голяма американска военна база. Според публикацията Сърбия ще бъде разтърсена от масови протести до 6 месеца след победата на Александър Вучич. Той ще бъде заместен от одобрен от САЩ премиер, се казва още в публикацията.

Източник: bultimes.com

loading...

Be the first to comment on "Владимир Путин предупреждава: ЦРУ и МИ6 ще подпалят война на Балканите"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*