Горещи новини

В Испания откриха първия публичен дом за с*кс кукли!

dolls_04

Честито на извратеняците, които мечтаят да ударят нещо, което не се мърда, брато. Имаше и термин за това, но сме снощни и не се губят думите, а и парите.

Относно новината, става въпрос за бардак, но не с живи проститутки, а със секс кукли. Първият такъв в Европа! Той се намира в Барселона, а това е уникален шанс за феновете на Реал да чукат на чужд терен каталунки и после да се похвалят, ако това е повод за гордост, разбира се.

Якото на цялата работа е, че можеш да правиш на куклата каквото си поискаш, а тя няма да ти се отваря, знаейки че отвън чака сводник с досие, по-богато от това на Андеш Брайвик, норвежецът, който изби една камара народ преди години. Не ни питай, откъде ни е този страх. Молим!

 Преди да влезеш в пластмасовата Цецка, трябва да отговориш на няколко въпроса като в лексикон – с какво искаш да е облечена, каква поза да е заела и дали имаш 240 лева на разположение. Знаеш как е, брато, няма нищо безплатно на този свят, а ако има, то не носи същото удоволствие.

Куклите не са предназначени само за силния пол, а от бардака разкриват, че жени също могат да е възползват от услугите, ако искат да опитат нещо различно. Предлагат се четири вида неподвижни Цецки:

  • Европейката Кати – блондинка с големи цици и зелени очи.
  • Азиатката Лили – 168 см екзотична мацка.
  • Африканката Лейза.
  • Синьокосата Аки – модел, вдъхновен от японските аниме филми.

Цената на всяка една кукла за производство е около 11 000 левчета. Има още много информация по темата, но ние лично ще се въздържим и няма да се възползваме от услугата. Вече ако стане много напечено и няма Цецка на тази Земя, която да не ни е отрязала за секс, може и да се замислим.

Източник: brato.bg

loading...

Be the first to comment on "В Испания откриха първия публичен дом за с*кс кукли!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*