Горещи новини

Диетата на Лиляна Павлова! Вижте как министърката свали 15 килограма

Диетата на Лиляна Павлова, с която свали 10 килограмаЛиляна Павлова се втали с помощта на 90-дневната диета.

Неведнъж Лиляна Павлова е споделяла, че обича да си чревоугодничи и не може да спазва строг хранителен режим. Явно министърката на регионалното развитие и благоустройство, е променила хранителните си навици, след като е успяла да свали близо 15 килограма от теглото си. Тя е решила да се вслуша в съветите на колежката си от ДПС Петя Раева, която поддържа фигурата си с разделно хранене.

Лиляна Павлова започнала да се храни разделно. Спазва 90-дневната диета. Тя е ограничила до минимум мазното, сладкото и останалите вредни храни познати като „джънк фууд“. Герберката се старае да не смесва на едно хранене протеини, въглехидрати и мазнини, като спазва стриктно принципите на разделното хранене. Храни се между пет и седем пъти на ден, но на малки порции.

90-дневната диета е разделена на 4 дни, които се редуват до края. В първия ден се ядат храни само белтъчини, на втория ден бобови храни и варива, на третия ден въглехидрати, а на четвъртия само плодове. На всеки 29-ти ден не се приема храна, а се пие само вода.

loading...

1 коментар on "Диетата на Лиляна Павлова! Вижте как министърката свали 15 килограма"

  1. zlatka glavcheva_pazardjik | 14.11.2015 at 13:25 | Отговор

    НЕ ИСКАМ ДА ИЗГЛЕЖДАМ КАТО ЛИЛЯНА ПАВЛОВА-ГНУСНА !

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*