Горещи новини

Диетата на Руслан Мъйнов! Разкри как е свалил 25 килограма!

Руслан Мъйнов преди и сегаМъйнов разкри диетата, с която е свалил 25 килограма.

Руслан Мъйнов успя да стопи близо 25 килограма от теглото си за няколко месеца. Актьорът промени фигурата си до неузнаваемост. От няколко години вече няма и следа от огромния му корем, с който изпълваше сцената. Пред вестник „24 часа“ той разкри как е успял да се избави от излишните килограми. Звездата от Комиците сподели, че се е хранил по режима известен като „Зоната“ изготвен от доктор Бари Сиърс. Руслан обяснява, че най-хубавото на този хранителен режим, е, че можеш да ядеш каквото си искаш. Няма никакви ограничения.

„Този режим не ме лишава от нищо. Можеш да ядеш каквото поискаш. В книгата са посочени таблици и виждаш коя храна какво съдържа повече – въглехидрати, протеини или пък са смесени. По тях се ориентираш с какво трябва да се храниш. Няма ограничения.  Пие ти се вино – пиеш! Вярно, алкохолът има калории. Но не се броят калориите, а въглехидратите. Слагаш срещу тях протеини и си „шест“, заявява Мъйнов.

Диетата на Бари Сиърс – Зоната:

Тя представлява едно-единствено правило. Балансът между веществата в ежедневното ви меню трябва да е в пропорция – 40 % въглехидрати, 30 % протеини и 30 % мазнини. По този начин се контролират нивата на инсулин в кръвта, което позволява оптимална работа на организма и пълно усвояване на веществата. Също така трябва да се съобразявате с калориите. При основно хранене те не трябва да надхвърлят 500, а при междинно 100. Препоръчва се консумацията на много сурови зеленчуци, плодове, ядки и поне по 2 литра вода на ден. В книгата си доктор Бари Сиърс, е изложил таблици с храните, техния състав и калориите, които ще ви позволят да се ориентирате. Тях може да ги откриете в интернет, но Руслан Мъйнов съветва да си закупите книгата на американския диетолог.

loading...

Be the first to comment on "Диетата на Руслан Мъйнов! Разкри как е свалил 25 килограма!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*