Горещи новини

Докато има будни момчета като тях – България ще е жива! Това са новите национални герои!

Рамеш и Константин

Това са двамата мъже, които спасиха от удавяне бебенце в морето на ВК „Ривиера” преди Златни пясъци. Рамеш Кумар и Константин Георгиев работят като охранители във ваканционния комплекс и на 8 август рано сутринта са спасили момиченце, което е попаднало с количката във водата.

Сега ви предлагаме мнението на Рамеш Кумар: „Реших да говоря, защото бях неприятно изненадан от коментари под статията във вашия сайт, според които излиза, че такъв случай не е имало.

На 8 август малко след 6,30 часа сутринта аз и колегата ми Константин извършвахме традиционен оглед на буната пред хотел „Империал” във ВК „Ривиера”. В близост една баба разхождаше с количка бебе.

В един момент Косьо ме бутна и ми каза, че силният вятър отнася количката с детето във водата. Обърнах се и видях как количката вече е в морето. Скочих веднага с дрехите.

Бързо, сигурно за 4-5 секунди, стигнах до детето, което току-що се беше обърнало по коремче във водата. Взех го в ръце, беше посиняло. С Косьо веднага го отведохме в хотела, където го подсушихме с хавлии. Имало е късмет, че не беше нагълтало вода.

Разбрахме, че малката се казва Виктория и е от Пловдив. На близо 6 месеца е, а с количката я разхождала нейната баба. Заслугите това детенце сега да е живо и здраво, не са само мои, а и на двама ни. Няма значение че аз го извадих от водата. Просто действахме в екип и се радваме, че всичко е наред.

Източник: newsbp.com

loading...

Be the first to comment on "Докато има будни момчета като тях – България ще е жива! Това са новите национални герои!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*