Горещи новини

Ексклузивно! Явор Бахаров с първи думи след излизането си от Къщата на ВИП Брадър

Явор Бахаров говори за излизането си

Исках да изляза от Къщата. Излязох и толкова. Хората са преценили да покажат разни неща, които съм казал наистина. Това заяви в ефира на Нова телевизия Явор Бахаров, часове след като бе изгонен от „ВИП брадър“. „С „Биг брадър“ имахме неравностоен разговор. Бях притиснат до стената и реших да контраатакувам“, смята Бахаров.

„Когато излязох, се поздравих с всички, които са от екипа. Не мога да кажа, че съм надиграл играта, може би тя ме надигра. Съквартирантите, ако ги питате, всичко е наред. За много малко време се оказа, че не е било честно“, каза още Бахаров.

„Който е бил в Къщата знае, че там е трудно през цялото време да играеш, защото си постоянно наблюдаван. Гледах да не мисля за камерите. Два месеца са адски много и според мен човек ще се психира. Реших да изляза на половината, с не толкова ранена психика. Едно е, че играеш с другите хора и едно, че играеш с играта“, завърши той.

„Може би дължа извинение на Биг брадър, че съм тръгнал да му извивам ръцете. Все пак бяхме в изолация, цялата психика на човек се променя. В такъв свят живееем. Ако беше преди 10-ти, сигурно щях да съм в Белене“, завърши Бахаров.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Ексклузивно! Явор Бахаров с първи думи след излизането си от Къщата на ВИП Брадър"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*