Горещи новини

Ето какво време ни очаква през март! Изненадващи температури!

sunny 453453453_110

Март месец още с първия ден ще ни покаже как ще продължи. Очакват ни високи температури, ниски температури, дъжд, сняг, слънце. Това заяви пред Нова телевизия синоптикът на БАН Анастасия Стойчева.

„Днес температурите ще стигнат до 24 градуса. Във Враца в момента вече е 15 градуса“, коментира тя и добави: „На националния празник времето ще бъде хубаво. През нас ще премине бърз студен фронт, който ще отшуми за 24 часа“.

„През първите 10 дни на месец март температурите ще бъдат по-високи от обичайните. Очаква ни хубаво и топло време. До 8 и 9 март ще се радваме на високи температури. В края на 10-дневието времето ще се развали, очакваме понижаване на температурите, дъжд, а по високите места в страната и краткотрайни снеговалежи“, коментира тя.

„След този период ще имаме дни, в които температурите пак ще се повишат. Около 15 март се очаква ново понижение на температурите и значително количество валежи. Това ще продължи до края на 20-дневнието. Тогава ще има и по-значително застудяване“, сподели Анастасия Стойчева.

„В последните 10 дни също ни очаква променливо време. Температурите ще се повишат, но около 25-ти март пак ще има застудяване. В някои дни около 20-25 март е възможно сутрешните температури дори да са отрицателни“, разкри синоптикът на БАН.

Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "Ето какво време ни очаква през март! Изненадващи температури!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*