Горещи новини

ЗАБРАВИ ЗА АМСТЕРДАМ! Ето това е дестинацията за с*кс туризъм – 25 000 жрици в курорта!

Патая е истинската столица
Ако наистина търсите амстердамски забавления на много по-достъпна цена, тогава пропуснете червените фенери и се насочите към Азия. Град Патая в Тайланд се смята за най-зловещата конкуренция на свободната европейска столица.
Посетителите често описват това място като дивия запад, а различните организации за защита на човека брандират това място като „педофилския рай“. Патая приютява повече от 27 000 проститутки и освен за платената любов, мнозина отиват там, за да си намерят евтина съпруга.
nintchdbpict0002560155391-e1472504924744
Гледката на дебели и застаряващи господа с млади и красиви жени е напълно нормална за това място. Тайландската версия на Содом и Гомор предлага не само услуги от жени, но и услуги от мъже, които маскират всичко зад популярните тайландски масажи. Красотата им не е единственото положително качество.
Истината е, че мнозина европейци ги предпочитат, защото се оказва, че красавиците могат да бъдат и изключително добри домакини, поне в това вярват мнозина европейци и австралийци, които са се преместили в Тайланд, за да изкарат последните си години.
И въпреки наличието на някаква власт като полиция в града, проституцията се контролира от местните „лордове“. Туристите също не може да бъдат особено защитени, защото често има и жрици, които биха могли да станат жертва на ограбване или лишаването от ценности. И докато градът е бил известен с изключителната си зоологическа градина, все повече хора пристигат по-често, за да тестват сексуалните услуги.

Източник: http://men.hotnews.bg

loading...

Be the first to comment on "ЗАБРАВИ ЗА АМСТЕРДАМ! Ето това е дестинацията за с*кс туризъм – 25 000 жрици в курорта!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*