Горещи новини

Извънземни на Луната или защо американците никога не се върнаха там! ВИДЕО

Защо НАСА никога не се върна на Луната!?"Боже мой! Те са тук! Наблюдават ни! Има няколко космически кораба и приличат на гигантски кукли", споделил Нийл Армстронг на Хюстън.

От години наред хората си задават един и същ въпрос: „Защо НАСА никога повече не се върна на Луната?“. Нелепо звучи твърдението, че за няколко часа американските космонавти са успели да я изследват цялата и да разберат, че на нея няма нищо, което да ги накара да се върнат отново там.

Другият въпрос, който вълнува хората, е защо световни сили като Русия, Китай и Япония, например, не предприеха пътуване до Луната и позволиха на американските космонавти да бъдат единствените, които успяха да стъпят там и да забият флага си. Много въпроси чакат своят отговор, но международните космически агенции мълчат.

Няколко от бившите служители и астронавти на НАСА потвърждават, че на Луната действително има извънземни! Те дори поддържат контакт с нея и са отправили контакт към американското правителство да разкрият истината за тяхното съществуване. Изгледайте този филм и преценете сами дали извънземните съществуват и наблюдават ли ни от Луната!

Ще се радваме да споделите мнението си в коментарите под тази публикация.

loading...

2 Коментари on "Извънземни на Луната или защо американците никога не се върнаха там! ВИДЕО"

  1. ЗАЩОТО СЕСЕСЕРЕ ПРОПАДНА И СЕГА ПЕДЕРУСИЯ СЕ ЧУДИ КАК ДА ЗАБЛУЖДАВА. В ЛЪЖИТЕ СИ РУСИЯ НЯМА ВТОРА НА СВЕТА.

  2. Защото трябва някой да ти се изсере в миризливата уста и да ти я затвори,защото ако не беше Русия сега щеше да си резан фес

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*