Горещи новини

ИЗВЪНРЕДНО! Авария в Колайдера предизвика мощно земетресение, което беше усетено от цяла..

Колайдера предизвика земетресение

Преди броени часове изтече смразяваща кръвта информация, за един ужасяващ инцидент, който беше потулен от света. BRADVA.BG първа представя на своите читатели разкритията, които буквално и преносно разтресоха земята.

Според информатор от ЦЕРН преди броени месеци планетата ни е била на ръба на тотална катастрофа заради експеримент с Големият адронен колайдер.

Всичко се случва на 28 април тази година. Учените най-накрая започвали дългоочаквания ударен експеримент с монументалното съоръжение. Този път колайдерът щял да бъде експлоатиран с мощност, в пъти по-голяма от обичайната.

В яростното преследване на Божествената частица, учените от ЦЕРН са направили непростимото.

Непосредствено след задействането на ускорителя със засилена мощност, на другия край на планетата до Вануату в Тихия океан удря чудовищно мегаземетресение с магнитуд от 7 по рихтер.

Изключително нетипичен трус, който успява буквално да разтресе цялата планета. Земетресението е регистрирано във всяка една точка на Земята – нещо, което не се е случвало до сега.

Според информатора, учените са успели да изключат адското съоръжение секунди преди катаклизмът да станел необратим – имало е огромен риск събитие, което заличава живота на планетата!

 Големият адронен колайдер останал напълно изключен за няколко дни, а сеизмичния фон се поуспокоил.

Разбира се случаят е потулен от световните медии, информация за зловещото и неестествено земетресение почти не фигурира в официалните регистри.

Официалното становище на ЦЕРН беше, че гризач е прегризал кабели в съоръжението.

Този път сме се разминали на косъм от гибелта, но според редица изследователи, последствията върху подобни извращения с майката Природа се натрупват, и е възможно всеки момент бурето с барут да експлодира. Както BRADVA.BG неведнъж е писала, вулканичната активност на планетата е завишена в пъти, а под националния парк Йелоустоун тиктака бомба, която може да заличи човечеството.

ЦЕРН обаче нямат намерение да се откажат. В близко бъдеще са планирани нови експерименти с подобни завишени енергийни стойности.

ИЗТОЧНИК: БРАДВА.БГ

loading...

Be the first to comment on "ИЗВЪНРЕДНО! Авария в Колайдера предизвика мощно земетресение, което беше усетено от цяла.."

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*