ИЗВЪНРЕДНО! Авария в Колайдера предизвика мощно земетресение, което беше усетено от цяла..

Колайдера предизвика земетресение
display:inline-block;

Преди броени часове изтече смразяваща кръвта информация, за един ужасяващ инцидент, който беше потулен от света. BRADVA.BG първа представя на своите читатели разкритията, които буквално и преносно разтресоха земята.

Според информатор от ЦЕРН преди броени месеци планетата ни е била на ръба на тотална катастрофа заради експеримент с Големият адронен колайдер.

Всичко се случва на 28 април тази година. Учените най-накрая започвали дългоочаквания ударен експеримент с монументалното съоръжение. Този път колайдерът щял да бъде експлоатиран с мощност, в пъти по-голяма от обичайната.

В яростното преследване на Божествената частица, учените от ЦЕРН са направили непростимото.

Непосредствено след задействането на ускорителя със засилена мощност, на другия край на планетата до Вануату в Тихия океан удря чудовищно мегаземетресение с магнитуд от 7 по рихтер.

Изключително нетипичен трус, който успява буквално да разтресе цялата планета. Земетресението е регистрирано във всяка една точка на Земята – нещо, което не се е случвало до сега.

Според информатора, учените са успели да изключат адското съоръжение секунди преди катаклизмът да станел необратим – имало е огромен риск събитие, което заличава живота на планетата!

 Големият адронен колайдер останал напълно изключен за няколко дни, а сеизмичния фон се поуспокоил.

Разбира се случаят е потулен от световните медии, информация за зловещото и неестествено земетресение почти не фигурира в официалните регистри.

Официалното становище на ЦЕРН беше, че гризач е прегризал кабели в съоръжението.

Този път сме се разминали на косъм от гибелта, но според редица изследователи, последствията върху подобни извращения с майката Природа се натрупват, и е възможно всеки момент бурето с барут да експлодира. Както BRADVA.BG неведнъж е писала, вулканичната активност на планетата е завишена в пъти, а под националния парк Йелоустоун тиктака бомба, която може да заличи човечеството.

ЦЕРН обаче нямат намерение да се откажат. В близко бъдеще са планирани нови експерименти с подобни завишени енергийни стойности.

ИЗТОЧНИК: БРАДВА.БГ

loading...

Be the first to comment on "ИЗВЪНРЕДНО! Авария в Колайдера предизвика мощно земетресение, което беше усетено от цяла.."

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*