Горещи новини

И Камелия си щракна най-милото! КАДЪР 18+

Камелия си щракна милото

Не само на сцената Камелия е скандална и провокативна, но и в живота. Фолк певицата завъртя главите на всички, след като се появи в салона на фризьора си по оскъдни дрешки, изпод които прозираха интимните й части, пише HotArena.Моментът бе увековечен и в паметно селфи, на което ясно се вижда как под напълно прозрачното си боди Камелия няма друго бельо и на практика е по… вагина. Разкрепостената изпълнителка споделя, че от близо 10 години лятно време трудно може да бъде засечена с бикини по себе си.

Независимо дали е на участие, или пък на пазар, чипровската блондинка не обичала да слага бельо, тъй като в жегата то само я притеснявало. Далеч по-удобно й било след душ да намята върху себе си пола, рокличка или в много краен случай – чифт дънки.

Очевидно Ками не изпитва никакви притеснения интимните й части да са на показ не само по списания и вестници, а и по улицата, в супермаркети и дори във фризьорските салони. От близо месец изпълнителката на „Златна рибка“ не сваля от себе си сексапилно боди, което в детайли разкрива интимните й части.

„Бельото е създадено точно с цел хигиена – независимо дали е лято или зима. Дано не се окажат основателни обвиненията към Ками, че край нея понамирисва“, злобно шушукат в гилдията по адрес на скандалната певица.

loading...

Be the first to comment on "И Камелия си щракна най-милото! КАДЪР 18+"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*