Горещи новини

Какво привлича мъжете според зодията им

624-400-lilavo-myzh-syrce

Мъжът не може да устои на много неща. Вижте какво го привлича според това каква зодия е.

Овен
На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска първо да се покаже, а след това да прави любов. Очаква да му се даде признание. Това, което най-много мрази е любимата му да флиртува с други мъже.

Телец
Телците са фантастични любовници. Най-много ще се наслаждават на хубава вечеря, а след това са готови да правят любов цяла вечер. Погрижете се за атмосферата, да има луксозни детайли и спокойна атмосфера и ще бъдете възнаградени за труда.

Близнаци
Не се изненадвайте, когато разберете, че въпреки че се държат провокативно, Близнаците не се интересуват прекалено много от секс. Обожават флирта и добрата комуникация, която води към секси мисли. Предизвикателството с тях след като ги спечелите, е как да ги накарате да бъдат верни. Един от начините е да го държите в напрежение, защото по природа са много любопитни .

Рак
Ако ви привлича човек от този знак, подгответе се да играеш на картата на неговото его. Ракът може да има най-големите изисквания от всички знаци. Иска физически контакт, привързаност и много повече емоционално общуване, отколкото е необходимо . Постоянно ще трябва да доказвате любовта си. Това означава преди всичко, че трябва да ви вярва.

Лъв
За да бъде доволен, Лъвът трябва да бъде постоянно обсипван с комплименти, особено за неговите невероятни способности, които му помагат да печели добре. Постарайте се да мисли, че го възприемате като един вид гений. Лъвовете обичат хора, с които се чувстват добре. Не ги критикувайте, защото след това със сигурност няма да бъдат настроени за нещо повече с вас.

Дева
В повечето случаи Девата е обсебена от контрола. Често измисля свой ​​собствен свят и живее в него. Искат да могат по-лесно да постигнат целта си, а нищо не ги вълнува повече от самата идея за връзка..

Везни
Мъжете, родени в този знак имат вродено чувство за хумор и могат да минат седмици и седмици преди да получите честен отговор. Това е тяхната отбранителна система, защото няма да им хареса, ако прекалено се приближите. Везните искат да направят първата стъпка и бързо губят интерес към личността, за която смятат, че не могат да контролират или за която не трябва да се постараят .

Скорпион
Скорпионите са мотивирани от ревността. Те искат момиче, за което знаят, че е желано от другите мъже. От друга страна, може да бъдете не толкова красиви, много да но ако те мислят, че си желана, няма да се откажат.

Стрелец
Това чувствено същество обича храната и питието, парфюмите и всичко, което мирише хубаво. Не харесват ревността и опитите за контрол. Този знак символизира пътуването. Да отидете с тях на екскурзия и в хотел, е отлична идея. Също така са любители на екзотични места, планините, пустините.

Козирог
Козирозите се чувстват най-удобно, когато са сигурни, че зад тях стои голяма подкрепа и безусловна любов. При мъжете от знака на Козирог ще съберете точки само ако сте до него на точното място, в точното време. Козирозите харесват лукса.

Водолей
Любим сценарий на Водолеите е сядане и дълъг разговор с някой, когото харесват. Искат да говорят за себе си и за своите дългосрочни планове, така че ще се погрижат да споделите ентусиазма с тях около планирането на бъдещето. Този знак се радва на всичко, което е свързано с модата и културата. Ако се обличате добре, мъжът Водолей със сигурност ще ви забележи.

Риби
Рибите искат да споделят всичко с теб, дори и парите , защото смятат, че общата сметка в банката е доста секси. Въпреки това, емоционално са много нестабилни . Винаги ще трябва да го уверявате, че той е номер едно.

loading...

Be the first to comment on "Какво привлича мъжете според зодията им"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*