Горещи новини

Как да изхвърлим старите си мебели – бързо, лесно и без никакви усилия?

Изхвърляне на стари мебели от хамали

Въпреки че, е зима и на повечето от нас ни е едно такова празнично вече и мързела ни е хванал до такава степен, че усилията, които правим през уикенда са да отидем до хладилника и да се проснем на дивана, то може би при вас не е така. Имате свободно време и кипите от енергия, но не знаете как да го оползотворите?

Винаги може да направите „ревизия“ на дома си и да се отървете от ненужните вещи, които заемат място, но не вършат никаква работа. Колкото и да са ценни, няма смисъл да ги държите, след като не ги използвате. Щом Алекс Фъргюсън можеше да си позволи да държи Димитър Бербатов на пейката и впоследствие да се „отърве“ от него като ненужна вещ, то вас няма какво да ви спира да изхвърлите една купчина вещи от дома си!

Изхвърляне на стари мебели, покъщнина и багаж

На пръв поглед това е задача, която бихме оставили на малкия калпазанин да я свърши сам, а ние кротко да си пием биричката, докато гледаме английското първенство по диемите, ама лошия поглед от жената и сухия период, който се очертава ни кара да помислим върху други варианти! Големият въпрос е – Как да си гледаме дербитата и същевременно да изхвърлим боклуците от жилището си, без едното да пречи на другото!

Какво направих

Каквото прави всеки човек в подобна ситуация – търси чича си Гугъл на помощ! Признали сме го – винаги знае как да ни помогне и да ни даде най-добрата алтернатива. И така..щракнах набързо „Как да изхвърлим старите мебели“, ама нищо не излезе. Тогава чича ни предложи – „Може би търсехте изхвърляне на стари мебели в София„. (Тоя чете мисли! Не знам как го прави…)

Доверих му се и определено не сгреших! Пред мен се отвориха „портите на Рая“. Вече усещах допира на меката кожа на дивана по гръбначния си стълб, а при още малко повече късмет щях да хвана и ранния мач от английското. Сега трябваше да действам бързо – да избера някой, който бързо-бързо да изхвърли боклуците, за да мога да хвана и коментарното студио. Все пак бате Вили Вуцов, когато говори и Пената мълчи!

24de310f00000578-2918052-image-a-1_1421750756884

Хамалите на Майстори.com предлагат изхвърляне на мебели и не само…

Попаднах на тях и честно да ви кажа първо, се колебаех, но след като проведохме едно разговорче по телефона бързо се разбрахме, как – какво и що. Влезнаха ми в положение, че след малко почва мача и още преди да съм затворил телефона, се позвъни на вратата. Първо предположих, че чича ми Гугъл отново ми е прочел мислите и вече е поръчал пица, но останах изненадан! Отпред чакаха момчетата от Майстори.ком!

Набързо дадох нареждане – това, това и това да го няма. Почувствах се като пожарникар (сещ се, наУи…) Буквално за по-малко от час беше решен проблема ми. Като готин домакин им предложих да пием по биричка и да гледаме заедно мача, но те ми обясниха, че трябва да ходят на друг адрес, че някакъв им се обадил да идват бързо, че след малко играел „сините“…

Какъв трябва да си, че да гледа бг футбол си помислих и затворих вратата…

loading...

Be the first to comment on "Как да изхвърлим старите си мебели – бързо, лесно и без никакви усилия?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*