Горещи новини

Край на плеймейтките и кифлите във ВИП Брадър! Вкарват истински звезди! Ето ги първите две!

Златните момичета влизат във ВИП Брадър

„Златните момичета“ Христиана Тодорова и Ренета Камберова са първите сигурни участници във „Вип Брадър“ 2017 година, научи ексклузивно HotArena!

След пропаданетo на All stars сезона, продуцентите са спретнали ръкави да набират звезди за VIP-а. Тази година Тупарев реши да събере истински звезди, постигнали професионални успехи, след многобройните упреци, че във формата попадат само плеймейтки.

Така Нико изпратил запитване до ансамбъла по художествена гимнастика, който се радва на всенародна любов в посредната година. Капитанката Михаела Маевска, обаче, отказала голяма сума заради новата си кариера на треньорка, резервата Казанова се притеснявала да попадне под прожекторите и само две от момичетата дали съгласие.

След като вече прекратиха кариерите си и не са заети с тренировки, Ренета и Христиана приели. Тодорова иска да се занимава с журналистика и преценила, че подобна медийна изява ще й помогне да натрупа опит. Камберова пък имаше планове да замине в Хавай при годеника си, но двамата се разделиха и тя остана в България. Ренета все още не е обявила професионалните си планове.

След раздялата на Камберова с приятеля й, друг участник във „Вип Брадър“ – Роро често се навърта около гимнастичката. Той редовно коментира снимки на Ренета и се предполага се, че именно той я навил за формата.

Източник: Хот Арена
loading...

Be the first to comment on "Край на плеймейтките и кифлите във ВИП Брадър! Вкарват истински звезди! Ето ги първите две!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*