Горещи новини

Латино развръзка! Мейзер убила Димов, защото й кръшкал с дъщеря й!?

Мейзер убила културиста заради щерката

Нови и нови разкрития около зловещото убийство на културиста Николай Димов от секс бомбата Анита Мейзер излизат наяве. Приятели на 52-годишната варненка разкриват, че тя е имала параноя, че мъжът й има тайна връзка със собствената й дъщеря, твърди столичен ежедневник.В последните 2-3 месеца Анита изпитвала панически страх, че ако се раздели с мъжа си, дъщеря й ще предпочете да общува с него. В един момент тя започнала да подозира Николай дори в секс връзка с щерка й.

Красивата Джули, която е в пъти по-сексапилна от майка си, е дете на предишния мъж на Анита, с когото тя се е разделила преди време и е доведена дъщеря на убития Николай. Наследницата на Мейзер е дете на американец, който умира през 2008 г. от сърдечен удар малко преди развода си с българката.

Джули, която е на 26 години, общувала много често с Николай Димов, защото и двамата живеели в САЩ. Напоследък даже живеели в един апартамент.

Криминалистите не изключват възможността Анита Мейзер да е имала параноята, че мъжът й е имал сексуална връзка с дъщеря й, защото в последно време по категоричен начин решил да се разделя с цицорестата брюнетка.

Младата Джули стана истински хит във фейсбук, а хората там се възхищават не само на красотата й, а и на стила й. Дъщерята на миската не искала да става известна и стои далеч от всякакви скандали. Нещо повече, тя не обичала прожекторите и рядко си позволява публични изяви дори и в САЩ, където живее в относителна анонимност.

Джули все още не е разпитана, а разследващите много се надяват именно нейните показания да докажат тезата им за мотива на убийството, допълва изданието. Младата Джули била в шок от всичко, което се случва, не е изключено именно тя да се превърне в основен свидетел срещу майка си.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Латино развръзка! Мейзер убила Димов, защото й кръшкал с дъщеря й!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*