Горещи новини

Левски проявява интерес към двама футболисти на Черно море

Левски иска двама от Черно мореГласят Марк Клок за заместник на Гаджев.

Спортно-техническото ръководство на сините работи усилено върху зимната селекция. Стойчо Стоев е изразил желанието си да бъдат привлечени поне 4-5 състезателя, които да вдигнат класата на тима и същевременно да заместят по подобаващ начин напускащите.

Основният приоритет в селекцията на Левски ще бъде намирането на класен централен нападател от чужбина, но при раздяла с Влади Гаджев и Мигел Бедоя ще се търси подсилване на халфовата линия. Старши-треньорът на временният лидер вижда Марк Клок и Себастиян Ернандес като достойни заместници на Гаджев и Бедоя. Желанието на Стоев, е Владимир Гаджев да остане в тима и през пролетния сезон, но уговорката между двете страни, е националът да бъде пуснат да си ходи при добра оферта от чужбина. Твърди се, че опорния халф вече си е намерил отбор в Русия, като трансферът ще се финализира през януари. Раздялата с Бедоя пък, е породена от слабите изяви на испанския футболист. Възможно е обаче, да му бъде даден втори шанс и да не бъде продаван през зимата.

Холандският полузащитник на Черно море Марк Клок вече изяви желание да си тръгне от „Тича“. Самият той потвърди за интерес към него от страна на Лудогорец и Левски. Футболистът сподели, че няма нищо против да акостира в един от двата отбора. Проблемът е. че и за двамата ще трябва да бъде плащана трансферна сума, а бюджетът на Герена е ограничен. Възможно, е да бъде обещан солиден процент на моряците при последваща продажба.

loading...

Be the first to comment on "Левски проявява интерес към двама футболисти на Черно море"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*