Горещи новини

Любовница на Киро Скалата шокира всички с истината за Мейзер и убийството на съпруга й!

Скандална версия за убийството на Димов

Неспособна да извърши убийство била скандалната миска Анита Мейзер. В това е категорична нейната близка позната – певицата и фитнес модел Ан-Джи, пише “България Днес”.

“Ани е изключително добър човек. Според мен тя е абсолютно натопена. Нейният мъж беше криминално проявен и има много хора, които биха го премахнали” – отсече Ан-Джи.

“Николай безспорно има врагове. Работил е за много известен човек във Варна и заради това после се укрива в САЩ. Анита е неспособна да извърши подобно нещо, някой има интерес да я натопи. Тук има замесен мъж, Мейзер няма такава сила, която да го убие” – смята още Ани.

Дружката на Мейзер споделя още, че Анита е помагала безрезервно на половинката си и е правила всичко за него.

Според Ан-Джи близкият й приятел Киро Скалата също няма общо с убийството. Той е съсед на Мейзер, познават се от години и винаги ще й се притече на помощ. Самият Кирил сподели преди дни, че е съдействал на полицията с каквото може и няма какво да крие.

Близки до Димов пък не спират да хвърлят огън и жупел по бившата мисис. Никой от приятелите на убития Николай не вярва, че той е искал да бъде вързан със свински опашки, за да бъде сниман. Мейзер бе определена за меркантилна циганка, чийто лъскав имидж е само за пред камерите.

Очаква се резултатите от експертизите да покажат какви химически вещества е имало в тялото на Николай Димов преди смъртта му. От тях ще стане ясно и дали той не е бил упоен умишлено, преди да бъде ликвидиран.

Източник: http://bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "Любовница на Киро Скалата шокира всички с истината за Мейзер и убийството на съпруга й!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*