Горещи новини

Митко от „София – Ден и нощ“ заби уникална красавица! СНИМКИ

Митко от София ден и нощ заби блондинка

Татуираният здравеняк, който навремето успя да вземе акъла на дъщерята на Цветелина Бориславова – Веселина, е прелъстил и изоставил две от топ красавиците на Атина – манекенки по професия, пише „Уикенд“.

Почти цялото лято Митака от „София ден и нощ“ изкара в южната ни съседка и из социалните мрежи му завидяха, че лапа огромни хонорари от култовия сериал. Причината да се задържи из гръцтите курорти обаче били двете местни красавици. Митака първо се запознал с блондинката Еван Георгопулу – изкусителка със сластно тяло. Заедно с красавицата обиколили всички тамошни курорти и най-скъпите хотели на Миконос.

mitaka-16

По същото време обаче мачото имал отношения и с друга гъркиня, пак манекенка, Мария. Той много се пазел едната да не разбере за другата. За известно време отношенията му с Еван дори станали сериозни и заживели заедно – твърдят източници на изданието.

Митака забърса гръцка блондинка

Няколко пъти тя идвала и в България и отсядала в апартамента му. Връзката им обаче се разсъхнала, понеже нито един от двамата не жертвал кариерата си, за да се установи за постоянно при другия. На всичкото отгоре Кристиян не бил и от най-верните партньори, което бързо било установено от гъркинята.
Изданието припомня, че освен дъщерята на Цветелина Бориславова, сред завоеванията на Митака от „София ден и нощ“ е и Анелия.

Източник: bradva.bg

loading...

1 коментар on "Митко от „София – Ден и нощ“ заби уникална красавица! СНИМКИ"

  1. То па една красавица на десктопа да си я сложиш

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*