Горещи новини

Най-бързите коли в света застанаха на старта! ВИЖТЕ коя е най-бързата от тях! ВИДЕО

Вижте най-бързата кола в света

Феновете на различните суперавтомобили са във вечен спор кой е по-добрият. Може ли Ferrari да се сравнява с Lamborghini? Има ли по-бърз McLaren от най-бързото Porsche?

Отговорите на тези въпроси опитват да дадат колегите от „TheSupercarDriver“, които са заснели прекрасно видео, посветено на темата „Кой е най-бързият суперавтомобил“. Надпреварата е проведена на самолетна писта, а избраната дистанция е една миля. Претендентите за короната са девет – кой от кой по-впечатляващ.

В изпитанието ще видите McLaren, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes, Aston Martin. За съжаление обаче няма да видим всяка кола да се изправи срещу всеки от конкурентите по отделно, пише офнюз.бг. В избрания формат отпадналия след първата гонка бива заменен от нов автомобил и така, докато не се включат всички.

Без да издаваме резултатите, в последната гонка един срещу друг застават впечатляващият хибриден суперавтомобил Porsche 918 Spyder срещу McLaren 675LT, които трябва да определят кой е най-бързият суперавтомобил.

loading...

Be the first to comment on "Най-бързите коли в света застанаха на старта! ВИЖТЕ коя е най-бързата от тях! ВИДЕО"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*