Горещи новини

На училище или на дискотека отиват тези деца!? Шокиращи снимки от първия учебен ден

Къде отиват тези деца
Визията на учениците в днешния първи учебен ден шокира минувачите по бургаските улици, съобщава „Флагман“. Пошлостта в града е заснета от екип на регионалния сайт.Ученичките бяха заложили на къси гащета почти до ингвиналните им гънки, а момчетата поругаха униформите на онези училища, които опитват да вкарат европейско-колежански имидж – с разпасани ризи и с вратовръзки, намотани около юмрука.

Така изглеждаха учениците от елитната Търговска гимназия, където униформата е задължителна. Децата явно не са счели за необходимо в първия учебен ден да я облекат

Някои все пак са решили да са малко по-официални – като на бал

Ученичките дефилираха така сякаш не е първи учебен ден, а изпращане

Източник: БЛИЦ
loading...

3 Коментари on "На училище или на дискотека отиват тези деца!? Шокиращи снимки от първия учебен ден"

  1. Здравейте! Тази статия е напълно безмислена. Ако един ученик няма задължителна униформа, той би желал да се облече както си поиска (не визирам тези, които са се гаврили с униформата си). Това, че едно момиче е облякло рокля не значи, че се е приготвило като за изпращане. Има момичета, които ежедневно носят рокли и това не значи, че отиват на бал.

    • Сетлана Куцарова | 17.09.2016 at 0:33 | Отговор

      Така е. Какви са тези илюстративни снимки? Само за да си направят шибаната статия с която пак да ни настройват едни срещу други.

  2. Сетлана Куцарова | 17.09.2016 at 0:44 | Отговор

    Успех на всички деца – малки, големи и още по-големи, родители и учители!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*