Горещи новини

Неизвестните предсказания на Слава Севрюкова! Спасението за България идва през 2017 година!

Слава Севрюкова предсказа кой ще спаси БългарияБългария ще се оправи през 2017 година, прогнозира Слава Севрюкова.

Преди няколко месеца се навършиха 24 години от смъртта на феноменът Слава Севрюкова. Именно поради тази причина нейните съседи от квартал „Овча купел“ решиха да разкрият някои от неизвестните до този момент предсказания. Тя ги е споделила само пред най-близките си хора, за да не създава излишно напрежение и очаквания сред българите.

Според едно от тях „спасението за България“ ще настъпи през 2017 година! Тогава начело на държавата ще застане политик на 44 години, който ще работи в името на родината. Слава Севрюкова е разкрила този факт пред доцент Лилия Мавродиева, която отишла при нея с още няколко нейни приятелки. Пророчицата споделила, че знае името и родното място на въпросният мъж, но няма да го разкрие, за да не застраши живота му и това да попречи на изпълнението на мисията му. Единственото, което се знае към този момент е, че въпросният мъж, е непознат на политическата сцена и ще се качи на нея през 2017 година.

Малко преди да напусне този свят, Слава Севрюкова разкрива пред свои близки, че хората се радват, че социализма си отиват, но по-късно ще съжаляват за това. Тя добавила още, че ще трябва да се изредят два пъти по толкова правителства, докато страната ни си стъпи на краката.

Пророчицата споделя още, че в началото на XXI век част от Югоизточна България ще отиде в ръцете на съседите ни, а Европа ще гледа безучастно случващото се. Слава Севрюкова предсказа влизането ни в ЕС „без пушка“. Именно тогава българският народ ще се събуди и надигне от „съня“, в който е изпаднал. Ще бъде поведен от въпросният 44-годишен мъж, който ще ни помогне да се отървем от душманите и ще превърне България в подобие на Швейцария за Балканите.

Самата Ванга неведнъж, е казвал, че каквото е излизало от устата на Слава Севрюкова, ще се сбъдне с абсолютна точност…

loading...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*