Горещи новини

Не правете тези 5 неща преди секс

sex-zodiac

За да се представите още по-добре в леглото, трябва да избегнете да правите някой неща преди секс. Ето петте най-важни:

1.Не приемайте антихистамин

Антихистамините изсушават лигавиците, а това няма да е приятно за вас по време на секс. Съответно няма да получите това, което искате и партньорът ви ще го усети.

2.Не яжте пикантните храни

Пикантните храни предизивикват подуване, газове, а това не ви е никак нужно, когато се отдавате на страсти с вашия човек. Освен това пикантният вкус и мирис, който остава по ръцете и в устата ви, няма да е приятен за човека, с когото сте.

3.Не прекалявайте с пиенето

Да, алкохолът може да събуди палаво настроение във вас и да ви накара да се отпуснете, но в умерени дози. В противен случай концентратът може да предизвика дори тъжни чувства и да ви попречи да изпитате оргазъм. Според скорошно проучване 11% от често консумиращите алкохол в големи количества имат сексуални проблеми и не усещат необходимото удоволствие.

4. Не ползвайте електрическа четка за зъби

Може да ви се струва странно, но избягвайте електрическата четка и пастата зъби, тъй като те съдържат алкохол, а това ви прави по-уязвими към полово предавани болести. Четката може да раздразни венците ви и дори да ги разрани, а раничките в устната ви кухина не са желателни при полов контакт. Пастата за зъби, съдържаща алкохол, ще помогне за изсушаването на лигавицата.

5.Храната не е подходяща за любовна игра

Интересен факт е, че всички храни, съдържащи захар, могат да предизвикат гъбична инфекция, ако попадне в близост до гениталиите ви и в такъв случай, колкото и да обичаме сметаната, шоколада и ягодите, трябва да ги консумираме извън леглото, особено по време на секс.

loading...

Be the first to comment on "Не правете тези 5 неща преди секс"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*