Горещи новини

Нови извратени разкрития за любовния живот на Мейзер и съпруга й! Тя го обладавала с вибратор!?

Извратени подробности за убийството на Димов

Изплува поредната нова версия за убийството от страст на мъжа на Анита Мейзер, научи HotArena. Обвинената в убийство по непредпазливост секс бомба е уточнила нови подробности пред криминалистите по време на разпита си вчера.

Последното нещо, което тя споделя пред разследващите, е, че Николай доброволно е искал да го върже със свински опашки за ръцете, краката и с две за врата. Идеята му е била да покаже мощ, сила и че може да ги скъса. Също така според твърдения на Мейзер това много го възбуждало и по този начин стигал до оргазъм.

Анита е разказала пред криминалисти как културистът се запознал с хора в Латинска Америка, които трябвало да му станат работодатели и искал да ги впечатли. Затова се нагърбил да тренира номера със свинските опашки, а идеята била да бъде заснет с телефон. Анита обаче не го снимала. По думите на Мейзер, Николай е бил вързан на масажната маса за краката, ръцете и две свински опашки на врата. Според разказа на секс бомбата пред разследващи той започнал да колабира, паднал е от масата и си е разбил носа. Оттам тя обяснява теклата кръв. Това се приема като вярно от прокуратурата, защото се потвърждава от съдебните медици, пише „Всеки ден“.

Междувременно става ясно, че двамата са правили още доста щури и нестандартни неща по време на сексуалните си оргии. Анита например си слагала пенис колан и обладавала културиста отзад. Двамата ползвали и вибратор, който ту той й навирал, ту тя. „Най-интересното е, че това е ставало доброволно, използвана е смазка, така че няма разкъсвания в аналната област на Николай“, коментират следователи. Тази подробност е извадена от делото, за да не бъде дискредитиран посмъртно Николай Димов.

Анита разкрила още, че ден преди фаталната нощ мъжът й си направил татуировка на Исус Христос и твърдял, че усеща присъствието му. По ирония на съдбата Божият син не е успял да го спаси и само 24 часа по-късно той предал богу дух след извратен секс. Анита продължава да твърди, че не е убийца, а просто става дума за нещастен случай. Подкупа на ченгетата пък предложила от страх от медиите, а не за да прикрие инцидента. Притеснявала се случаят да не се раздуха и да не стигне до медиите, които щели да я орезилят. Затова искала полицаите просто да констатират смъртта и да не включват в протоколите си за пред медиите инцидента.

„Направих голяма глупост с тези версии, но истината е една – не съм убийца!“, отсича Анита. Тя добавила, че е готова да се подложи на детектор на лъжата, за да докаже това.

Източник: Хот Арена

loading...

Be the first to comment on "Нови извратени разкрития за любовния живот на Мейзер и съпруга й! Тя го обладавала с вибратор!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*